Wysłany: 2010-07-04, 20:14 Sparing Śląska Wrocław !
11 lipca w Holtendorf ( 8 km od Zgorzelca) WKS ŚLĄSK WROCŁAW gra sparing na którym planują pojawić się kibice Nysy. Do piątku (09.07.2010) uzupełniana jest lista osób deklarujących chęć wyjazdu.
Pod linkiem
http://www.slasknet.com/?nr=8947 dokładniejsze info. Mecz odbędzie się o godzinie 14.
Ostatnio zmieniony przez cero 2010-07-05, 11:41, w całości zmieniany 2 razy
aż wstyd nie jechac... ktoś ogarnia jakieś fury czy cos? miejsce dla mnie od razu
właśnie... zwłaszcza, że wspomnieli o naszym FC na stronie Śląska.
Z furami nie wiem... postaram się coś załatwić ;-)
a i polecam TMK ;-) w wywiadzie z "Białym" z Górnika Wałbrzych również o nas wspomniano :-P , masa ciekawych relacji z kadry, lig, fajny cylk o małych klubach ( KS Jastrząb), parę artykułów... w TMK pierwszy raz zagościł też "ukochany" i jakże tu "lubiany" Turów Zgorzelec :mrgreen:
pozdro ;-)
marcelo jak będziesz miał miejsce to napisz na bank... ja postaram się skołować- może jakieś auto się znajdzie- jak nie to śmignie się rowerem.
Kto ma niech bierze ze sobą barwy ( Śląska, Braci a jak takowych barw nie ma niech bierze szal Nysy). Po dopingujemy trochę :-P
Mój stary zaiwania tw tamtą stroę regularnie na rowerku i mówi, że to całkiem niedaleko, także proponuję damkę dla co niektórych, no ale to zapalony kolarz.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Wiadomosc do Andrusa i Sytego... jade furą ale jeszcze nie wiem jak z miejscami bo chłopaki co mam z nimi jechać nie moga się zdecydować. Jazda na kilka razy odpada (za gorąco). Jak bede miał miejsce to sie odezwe do sytego na kom i napewno wezme tyle ludzi ile bede mial miejsc w aucie.
Cero mówił tam mi kiedyś żeby napisać relację ze sparingu.... więc gubimy się zaraz po wjezdzie do Niemiec :mrgreen: "niezawodna mapa" i znajomość języka :mrgreen: :mrgreen: doprowadzają nas jednak do celu... gdzie okazuje się, że jest to wiocha zabita dechami gdzie nawet mieszkańcy nie wiedzą gdzie jest boisko.... które znajduje się w polu kukurydzy a za bilet chcą ...4 euro-niezłe jaja...
każda próba wbicia się bez biletu jest udaremniana przez ochronę :-P
pozdro dla obecnych ;-)
a co do wyjazdów rowerem to jeden już taki zaliczyłem...pojechałem na mecz Nysy z Cosmosem :mrgreen:
tak ogólnie to widzieliśmy ładną niemke którą prosiliśmy o numer... ochrona nas troche ganiała... xD
co do meczu to jak odjeżdżaliśmy było 5:0 na slask.net masz relacje na żywo i wynik ;-) pewnie na koniec było wiecej ;-) ale tak to mecz zza płotu. Ogólnie masa aut na zgorzeleckich blachach ;-)
Niemcy rozgromieni
Na zakończenie niemieckiego zgrupowania Śląska rozgromił Gelb-Weiß Görlitz aż 8:0! Wrocławianie byli drużyną zdecydowanie lepszą, a tak wysokie zwycięstwo było w pełni zasłużone. Trener Ryszard Tarasiewicz zdecydował się na ustawienie zespołu w systemie 4-4-2. W pierwszej odsłonie parę napastników tworzyli Vuk Sotirović i Cristian Diaz, którzy pokazali się z bardzo dobrej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum