Wysłany: 2011-12-10, 19:48 Trzecie miejsce Nysy w turnieju halowym
W dniu dzisiejszym, na hali Centrum Sportowego, odbył się coroczny turniej barbórkowy. W rozgrywkach wzięli udział również i piłkarze zgorzeleckiej Nysy, którzy w ostatecznej klasyfikacji uplasowali sie na trzeciej pozycji.
Zwyciężył zespół Granicy Bogatynia, a drugi był zawidowski Piast.
60.gif 150x90
Plik ściągnięto 2292 raz(y) 11,33 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-12-11, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
A ja bym sobie życzył żeby klub informował nas o takich takich turniejach bo warto aby kibice z całego Zgorzelca dowiadywali się o imprezach przed a nie po fakcie !
Jak już pisałem istnieje wiele sposobów komunikacji:
1. TELEFON
- stacjonarny
- komórkowy
2. INTERNET
- email
- GG
- informacja dla redakcji
- strona internetowa www.nysazgorzelec.pl / KONTAKT
Nawet chęć poinformowania lokalnych portali zgorzeleckich spełzła na niczym bo oni także nic nie wiedzą. Ja bym chciał się dowiedzieć kto odpowiada w klubie za marketing lub reklamę! Tyle razy pytałem i cisza. Nie ma jak dobra promocja !
Mimo że klub 4 ligowy to ja wiem że znalazły by się na to stanowisko osoby które nie są w zarządzie a interesują się tym bardziej niż obecne persony.
Żal pisać...
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
klub ma w d.... kibiców. MIEJSKI KLUB SPORTOWY a miasto ma w d.... kibiców. Bez komentarza
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Spokojnie kruger.
Dzisiaj otrzymałem telefon od prezesa Nysy.
Wszelkie sprawy organizacyjne klubu zostaną ustalone w dniu jutrzejszym.
Zapewniam że prezes nie ma w nosie kibiców, a niedociągnięcia wynikają zupełnie z innej przyczyny.
Więcej informacji udzielę po jutrzejszym spotkaniu zarządu klubu.
Warto pomyśleć aby nie dopuścić do podobnej sytuacji a to potraktujmy jako wpadkę która się zdarzyła. Temat barbórki uważam za zamknięty.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum