Nasza strona poszukuje informatora, który opisywałby mecze seniorów Nysy. Obecnie na stronie można zobczyć tylko wynik, ewentualnie strzelców bramek (a to jest za mało naszym zdaniem). Poszukujemy też informacji o trampkarzach i młodzikach. W juniorach Nysy mamy już informatora, który pisze opisy meczów i dzięki temu dział o juniorach żyje. Każdego chętnego prosimy o kontakt: gg 4239544
mksnysa.gif
Plik ściągnięto 2056 raz(y) 9,67 KB
Ostatnio zmieniony przez wedzon 2008-10-20, 06:34, w całości zmieniany 1 raz
Popieram ! niestety ostatnio jestem mało aktywny na stronie... ale tabele zawsze aktualizuje. Postaram się znaleźć czas by wrzucić zdjęcia juniorów - Obiecuje!
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie obiecuje ale z kolegą jesteśmy na prawie wszystkich meczach Nysy u nas i będziemy mogli coś popróbować z opisywaniem meczy chodź głowy za to nie dam xD
Pozdrawiam
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum