W dzisiejszym sparingowym meczu Nysa Zgorzelec po dobrej grze zremisowała z Lotnikiem Jeżów Sudecki 1:1. Mecz odbył się 2 razy po 35 minut a bramkę w pierwszych minutach zdobył ładnym strzałem zza pola karnego Matusewicz. Goście wyrównali w drugiej części spotkania, Nysa miała okazje aby wygrać to spotkanie ale po akcji Kościuka z bliskiej odległości bramkarza rywali nie pokonał Rydol. Niestety na dodatek w sparingu kontuzji nabawił się Adam Łuszczyk.
Meczyk spokojny. Warto było przyjechać zobaczyć kolegów i piłkarzy a nawet prezesa. Co do meczu to gol dla Nysy padł szybko później praktycznie nic się nie działo, oprócz strzału Matusewicza. Głupio stracona bramka w drugiej połowie i niepotrzebne roszady w stylu Góral na ataku. No ale skoro trener uważa to za dobry pomysł życzę sukcesów. Oczywiście biorę to z przymrużeniem oka bo to tylko sparing.
Co do spekulacji, sprawa Fipo otwarta... Wydaje mi się że Edward Bryja nie będzie sprawiał problemów co do przejścia do naszej drużyny i to zależy wyłącznie od samego piłkarza czy zdecyduje się na przejście.
Kolejna rzecz to zrobienie koszulek na lato dla kibiców. Jeżeli znajdziecie na internecie firmę która takie koszulki nam zrobi pisać do mnie na gg. Oczywiście cena ma być niska a jakoś najlepsza na świecie. Dodam że będą to koszulki z wyszywanym herbem i napisem (Polówki) Warto by było żeby sami piłkarze mieli takie jak jadą na wyjazd. Zawsze to w jakiś sposób ładnie i schludnie wygląda. Ale odrazu mówie cena musi być niska. Koszulki mogą być białe lub niebiesko białe innych kolorów nie przewidujemy gdyż trzymamy się standardowo naszych ukochanych barw. Projekty możecie podsyłać do mnie na email chazol małpa poczta.fm Tak więc czekam na wasze pomysły. A poniżej przedstawiam najgłupszy gol na świecie oczywiście strzelony w Polsce.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Megidox kontaktował sie ze sklepem robiącym koszulki ale nie odpisuja mu na meila.
Ja kombinuję z bluzami ( mam już firmę projektującą teraz szukam wykonawcy :-P żeby znać cenę )
pomysł na bluze jest następujący :
- bluza niebieska z dużym kapturem ( podobna do bluzy Ruchu Chorzów)
- z przodu napisane czcionką gotycką NYSA ZGORZELEC pod napisem herb naszego klubu
- z tyłu na "ramionach" :-P pod kapturem napisane HOOLIGANS
a nie lepiej z tylu napis NYSA ZGORZELEC i herb, a z przodu na sercu maly herb i 1972 ?
A co do projektowania to wybierzemy najlepszy projekt, wiec oferta otwarta.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
bluzy fajna sprawa ,pisał bym sie na to najlepiej czarną z przodu na piersi mały herb,1972 tak jak chązol gada a z tyłu gotykiem duży napis nysa zgorzelec. pozdro
a nie lepiej z tylu napis NYSA ZGORZELEC i herb, a z przodu na sercu maly herb i 1972 ?
Sami dokonajcie oceny, ja rzuciłem taki pomysł ;-)
syty86 napisał/a:
bluzy fajna sprawa ,pisał bym sie na to najlepiej czarną z przodu na piersi mały herb,1972 tak jak chązol gada a z tyłu gotykiem duży napis nysa zgorzelec. pozdro
dlaczego czarna bluza ? nie lepiej w klubowych barwach ?
pomysły mi się podobają, ale ten pomysł z małym herbem i napisami Nysa Zgorzelec, 1972 pasuje raczej na koszulkę na którą ( z początkowego rozezniania) też będzie zbyt.
Podobnie zresztą jak na bluzę, obecne modele vlepek czy (jeżeli się pojawią) vlepki anyt-Turów które mogą pobić rekodry popularności.
Jest jeszcze kilka kibicowckich "projektów" ale o nich już raczej na tym dziale forum mowy nie będzie ;-)
termin realizacji szali 2-3 tygodnie, koszulek do 7 dni
cennik znaleziony na szalikowcy.com
jeżeli cena wam pasuje to mogę ci chazolu podać kontakt lub gg ;-)
Co do bluz załatwiam z moim kumplem z Przeboju Wolbrom ( tez zakupuje bluze tego zespołu) - zespół z II ligi a 10 tys. mieszkańców- firme która bluzy robi, oni zrobili dwa typy bluz z super napisami, flagą/herbem klubu na środku. Ceny tych bluz to za bluze z kapturem 65 zł, za bluze bez kaptura 60 zł, więc ceny u nas mogą byc podobne. Oni koszulki też robią ale w jakiejś małopolskiej firmie :-P spytam się jakby co w czym, ale u nich wychodzi taniej bo mają większy zbyt. Ja narazie dostałem zamówienia na sporąliczbe koszulek i bluz ( z zaznaczeniem, że koszty bluzy nie mogą być za wysokie)
wyśle Ci kontakty na gg - ok :-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum