Wysłany: 2010-04-08, 11:05 "Biało - niebiescy" w sobotę
Zarząd Stowarzyszenia Kibiców Nysy Zgorzelec "Biało - niebiescy" informuje, że spotkanie członków Stowarzyszenia odbędzie się po sobotnim meczu Nysa Zgorzelec - Piast Zawidów (około 18.00).
Na spotkaniu poruszone będą sprawy dotyczącej aktualnej sytuacji klubu, sprawy organizacyjne Stowarzyszenia oraz weryfikacja dotychczasowej działalności władz Stowarzyszenia.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
chyba damy radę zebrać się w miłym gronie i "podyskutować:)" Przepraszam że tak późno daję znać. NAstepnym razem umówimy się na tygodniowe wyprzedzenie:)
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
teraz tak na powaznie. rozumiem ze kazda osoba wchodzaca w sklad stowarzyszenia przyjemuje zasade jeden za wszystkich wszyscy za jednego. otoz wczoraj (tj. czwartek) zostalem wytypowany (tego juz dowiedzialem sie dzisiaj (piatek) z listu poleconego) jako jeden z nielicznych mieszkancow tego prze uroczego miasteczka do przekazania 200zl (slownie dwieście) na cele mniej mi znane. otrzymalem rowniez punkty w liczbie mi nieznanej. w zwiazku z zaistniala sytuacja PYTAM WAS BRACIA!!! CZY KTOS NIECHCE MI POMOC W SPLACIE TEGO BAGAZU???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum