Bardzo stanowcza i budująca wypowiedz Emila ! Jestem ciekaw po czym to wnioskujesz ? Po sparingach po jednej kolejce czy jesteś jasnowidzem ? Czy po prostu złośliwy komentarz bo trzeba dołożyć ?
Emil jest zazdrosny ze wyprzedziłem go w ilości napisanych postów :) oczywiście żart Osobiście całym sercem jestem za naszymi chłopakami ale jednak w okręgówce nazwa Nysa dla wszystkich zespołów dużo znaczy i każdy zespół będzie podwójnie zmotywowany na mecze z nami byle tylko zabrac nam punkty i pozbawic możliwości szybkiego powrotu do IV ligi mimo to mam nadzieje ze na koniec sezonu na czele tabeli Nysa będzie na czele, ale tak jak napisał Wędzon nie mamy prawa nikogo zlekceważyc bo inni tylko na to czekają.
Bardzo stanowcza i budująca wypowiedz Emila ! Jestem ciekaw po czym to wnioskujesz ? Po sparingach po jednej kolejce czy jesteś jasnowidzem ? Czy po prostu złośliwy komentarz bo trzeba dołożyć ?
a dlaczego mam pisac zlosliwe komentarze?? jestem pewien ze nysa nie wejdzie - jeszcze nie teraz. za rok czy dwa owszem bedziemy mogli byc jakimis tam pretendentami do awansu ale na pewno nie teraz. po czym to wnioskuje?? a po tym ze nie ma kto grac w nysie 3/4 to mlodzi zawodnicy ktorzy potrzebuja ogrania. w 4 lidze przegrywali po 10, 7 czy 5 do zera. a tu maja nagle zwojowac lige???
tadzik ja teraz bede prowadzil internetowa napinke wiec wyprzedze cie w ilosci postow :mrgreen:
Ok Emil czekam :) Dobrze ze wogole ktos pisze i cos sie dzieje na tej stronie.
P.S. Wspominales kiedys o gierce na stadionei odezwij sie to cos sie wykombinuje przeciez kazdemu daja szanse :D
Emil po takiej wypowiedzi wszystko rozumie! Teraz wiem że przespałeś zmianę trenera i mecze wiosenne na których pewnie się nie pojawiałeś ale wyniki można było poczytać !
Emil po takiej wypowiedzi wszystko rozumie! Teraz wiem że przespałeś zmianę trenera i mecze wiosenne na których pewnie się nie pojawiałeś ale wyniki można było poczytać !
super ekstra, koncze z toba rozmowe bo nie mamy o czym rozmawiac.
Ja powiem tylko tyle:
Jeżeli wejdziemy to naprawdę będzie sukces.
Mamy młoda kadrę której brak ogrania, fakt ze liznęli co niektórzy smaku gier 4 ligowców. To mało. Ja jestem delikatnie powiem wkurzony na maksa za tamten sezon i wewnętrznie nie mogę się jakoś przemoc i uwierzyć w kolejny cud. Wtedy myślałem ze damy rade ale nie było kim. Lały nas jakieś buraki i tego jakoś nie mogę zapomnieć. Teraz mamy zespoły z okręgu i Nysa Zgorzelec jest dla nich bożyszcze wiec będą podchodzić do nas zawsze skoncentrowani. Ja naprawdę chcę zacząć wierzyć, ale póki co podchodzę do tego z dystansem. Jak będziemy wygrywać to pgadamy... Jestem z drużyną na dobre i złe ale nie chce żeby moja drużyna popadła w samozachwyt ...
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Cypis że Emil był na meczach mogę zagwarantować ;p
Co do powrotu do 4 Ligi jest to możliwe, Chazol piszesz że pamiętasz jak dostawaliśmy baty od na prawdę słabych drużyn ale zauważ że to była runda jesienna po której było kilka zmian które bardzo dobrze wpłynęły na grę biało niebieskich ( łatwo można zobaczyć to patrząc na punkty zdobyte , w jesiennej 1 a w wiosennej 18 xD ). Nie mamy 100% wyjścia z tej ligi ale szansa jest i trzeba walczyć do upadłego żeby nam się to udało.
CZY WYGRASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM NYSA I NA DOBRE I NA ZŁE
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
z tego co mi wiadomo Nysa wchodzac dawno temu do 4 ligi byla w podobnej sytuacji kadrowej i jakos dała rade.Wierze w to ze wygranie Ligi jest w naszym zasiegu, mamy trenera ktory bardzo dobrze orientuje sie w mozliwosciach praktycznie kazdej z druzyn, zna sie na rzeczy i dobrze nas prowadzi. (Mysle ze kazdy pamieta jak na jesien postraszylismy druzyny z czuba 4 ligowej tabeli. Jako zawodnik moge zapewnic ze nie zlekcewazymy nikogo i bedziemy walczyc o awans od poczatku do konca. Pozdro i bądzcie z nami bo poparcia zawsze nam trzeba.
_________________ PO co zakladac deski na deski ? ;|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum