Chrobry Nowogrodziec - Nysa Zgorzelec 1:1 (1:1)
Nysa Zgorzelec zremisowala dzisiejszego dnia swoje spotkanie w Nowogrodzcu. Remis w takim spotkaniu jest dla nas jak porazka, gdyz wszyscy liczymy, ze nasza kochana Nysa bedzie walczyc o awans do 4 ligi. Narazie musimy sie przyzwyczaiic do srodka tabeli (albo i niżej) i wierzyc ze ten zespół zacznie grac na miare swoich mozliwosci.
Mecz zakonczył sie wynikiem 1:1, a obie bramki z rzutow karnych (Drozdowski dla Chrobrego i Matusewicz dla Nysy) padly w pierwszej połowie spotkania.
Moim zdaniem nie że jest kiepsko ...... jest tragicznie
Chłopaki w wiosennej rundzie mieli bardzo dobre podejście do gry i to coś co pozwalało strzelać bramki a teraz to jest podawanie sobie piłki przez cały mecz - nie wiem czym jest to spowodowane ale trzeba to jak najszybciej zmienić
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum