Wysłany: 2009-02-12, 23:02 Sparing nr 3 - BKS Bobrzanie Bolesławiec
14 lutego Nysa Zgorzelec rozegra juz 3 spotkanie sparingowe przed runda wiosenna. Przeciwnikiem Nysuni będzie IV ligowa drużyna z Bolesławca. BKS Bolesławiec w lidze zajmuje 6 miejsce po rundzie jesiennej zdobywając w 15 spotkaniach 22 punkty. Na ławce trenerskiej gości zawita stary znajomy czyli Krzysztof Lechowski w przeszłości były gracz Nysy oraz trener. Mecz rozpocznie sie o godzinie 12.00 na sztucznej nawierzchni w Zgorzelcu. Wszystkich kibiców gorąco zapraszamy tym bardziej ze po meczu ok. 14.15 odbedzie sie spotkanie kibiców z prezesem w sali konferencyjnej.
Fipo czyli Rydol Grzegorz w okregówce trzasną po 13 kolejkach 14 goli. W tamtej rundzie strzelil ok 30.
No właśnie ale czy on będzie u nas grał ? może się wypowie ktoś z zarządu.
Ja bym ściągnął Damiana Zarębskiego z Jędrzychowic, ale jeszcze zauwałyłem że jest Kędzierski Damian z Piasta Czerwona Woda (17 goli po rundzie jesiennej)
fipoo.gif 515x391
Plik ściągnięto 92 raz(y) 48,89 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Chazol dziś na spotkaniu z prezesem był poruszany temat Fipa. Był ostatnio na treningach we 2 spraginach zagrał ale nie ma pewności czy przejdzie, wydaje się że będzie chciał ale jest jeszcze prezes Iskry który nie koniecznie musi puścić tak dobrego gracza do Nysy.
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum