Wysłany: 2009-02-15, 20:44 1% dla Organizacji Pożytku Publicznego
Jak dobrze nam wiadomo klub sportowy MKS NYSA ZGORZELEC należy do organizacji pożytku publicznego, a co za tym idzie każdy z nas, kto będzie się rozliczał z podatku za rok 2008, może swój 1% oddać właśnie na NASZ KLUB, tym bardziej, że cała procedura przelania tegoż 1% została bardzo uproszczona przez Urząd Skarbowy. Wystarczy tylko w odpowiednim miejscu podać numer KRS naszego klubu czyli: 0000047705.
Wszystkie problemy jakie miały miejsce w tamtym roku, a związane z rozliczeniem tego 1% nie mają już miejsca, a więc serdecznie zapraszam.
nysa-1procent.gif
Plik ściągnięto 11339 raz(y) 11,9 KB
_________________ Była, będzie, jest NYSA MKS
Ostatnio zmieniony przez oxygen64 2009-04-01, 10:45, w całości zmieniany 2 razy
Już 2 raz oddam 1% !!! i wszystkim innym także polecam
No chyba że ktoś chętny oddać Rydzykowi na Wyższą Szkołę Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Widze Góral, że się postarałeś:), mam nadzieję, że teraz bedzie wszystko ok, bo w zeszłym roku podobnie jak Emil, cała moja familja miałado mnie pretensje, że trzeba Pita poprawiać.:(
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Dokładnie KRS byl nie prawidłowy a z tego co się orientuje dużo osób mialo problemy. W gazecie nawet babol był bo też z ojcem korygowaliśmy. Mam nadzieje że lipy nie będzie tym razem. A czy prezes cos za ten nasz dobrowolny gest gratisowego daje? Ja bym chciał szalik i koszulkę , ewentualie proporczyk lub kubek, a jak nie będzie to karnet na mecze lub piłkę z autorafami piłkarzy
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Chazol Karnet na darmowe mecze ?XD
A co do reszty gadżetów to Ci powiem że np Koszulkę czy kubek to gdyby była opcja nawet bym kupił co dopiero dostał ^^
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum