mi się wydaje że chlopacy powinni usiasc wszyscy razem bez trenera i porozmawiac czy daja z siebie wszystko w kazdym meczu i mobilizacja na maxa i wygrywamy wszstko do konca albo gramy bo gramy moze sie uda... ciężka wiosna na Maratońskiej seniorka musi dac z siebie wszystko jak i juniorzy...
Kolego Ade ależ Ty piszesz głupoty............................. jak porozmawiać sami??????? JAk Ty sobie wyobrazasz sytuacje ze zawodnicy odpuszczaja???? My w każdym meczu gramy na tyle na ile potrafimy, gdyż ten klub mamy w sercu tu sie wychowalismy i tu gramy i nie ma mowy o jakimś odpuszczaniu.
i jak tam? jak wyglada sektor kibiców Nysy? siedzicie wkońcu tam na końcu stadionu ? RAZEM?
o żyjesz xD siedzimy razem z moją stara ekipą na sektorze kibiców MKS-u lecz was tam nie ma :-P
właśnie "skostruowaliśmy" przyśpiewki - są w dziale kibice, na nk i ggposzły wiadomości o kibicowaniu, namówiłem także dosyć sporą grupę ludzi "nowych" - może przyjdą ;-)
Megidox napisał/a:
Góral wiemy że gracie na całego i walczycie do upadłego ale jest sytuacja taka że mamy szansę przy daniu z was 101% powrotu do 4 ligi
a to, że będzie ciekawie, koapcze z Jeleniej Góry prezentują dobry poziom więc można się spodziewać dobrego widowiska na boisku, jak też kibice z Jeleniej Góry również zaznaczają swą obecność na wyjazdach... swoją drogą bodaj w piątek młodzi piłkarze Nysy grają z Jelenią Górą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum