mam takie pytanie skoro młodsi sa liderami i osiągaja takie wysokie wyniki to czemu oni graja w młodszych?? przeciez starsi są przed spadkiem a z tego co sie orientuje to młodsi są wciagani do ligi terenowej razem ze starszymi
i nie wiem po co pisze sie o młodszych bo ważniejsi sa starsi bo jak oni leca to i mlodsi ale oni wala starszych i chcą zdobyć mistrza ale co im po tym jak za rok beda klepać w terenowce
mi sie wydaje że skoro starsi sa w dole tabeli to mozna dwa warianty zeby podciągnac ich w tabeli 1) to Kaczana z seniorów dawać na mecze do juniorów skoro Nysa juz nie ma praktycznie szans na awans 2) to tak jak tu piszemy to chłopaków z młodszych poustawiac w starszych
seniorzy w okręgówie... juniorzyw terenówie?? tego jeszcze w Zgolu nie było... Panie prezesie(nowy) duzo pracy przed Panem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum