Zbliża się lato więc pora zrzucić z siebie bluzy i zakupić koszulki. Nie byle jakie koszulki bo polówki z herbem drukowanym i napisem na plecach naszego ukochanego klubu. Żeby stało się to faktem musimy takie koszulki zaprojektować.
Wszystkie osoby które chcą mieć wkład w nowy projekt proszone są o podsyłanie swojego projektu jako załącznik lub ewentualnie na email chazol[małpa]poczta.fm
Wymogi: projekt musi być zrobiony w wymiarze conajmniej 800x800 dla jedenej ze stron - czyli przód i osobno tył.
Projekty które mi podesłaliście są zbyt małe i żadna firma usługowa takiego projektu nam nie zrealizuje. Dlatego apeluje do wszystkich osób zainteresowanych zrobieniem projektu o mobilizacje w wykonaniu projektów i szybkie podesłanie. Dodam że projekt koszulki jaką załącze jest bardzo drogi w wykonaniu i jest to koszt ok 100zł za sztukę. Proponuję i zachęcam żeby robić projekty na jednolitym kolorze koszulki.
Tak więc czas start twój projekt czeka na realizacje.
Shirt-1N.jpg
Plik ściągnięto 191 raz(y) 51,92 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ostatnio zmieniony przez chazol 2009-05-09, 10:36, w całości zmieniany 1 raz
ta koszulka to także koszt ok 100 zł
Poniżej załącznik
Dodam że te projekty są naprawde świetne niestety nie każdego będzie stać na kupno takiego cacka.
Shirt-2N.jpg
Plik ściągnięto 145 raz(y) 28,74 KB
Póki nie zobaczę nie uwierzę, jak tam z rozmiarami bedzie? bo projekty chazolskie mnie przypadaja do gustu, nie za bardzo chcę tam mieć jakiekolwiek napisy typu "hooligans" czy "ultras".
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
koszulki beda 'normalne' dla kazdego bez zadnych 'mocniejszych' napisow tak wiec cero nie masz sie czego obawiac. trzeba jednokolorowy projekt. tak wiec kolorowe kolnierzyki czy inne bajery nie wchodza w gre, cena w tym przypadku drastycznie idzie w gore.
Nie wrzuca się projektów w rzeczywistym kształcie i rozmiarze, ze względu na możliwość ich podjebania i produkcji na własną rękę przez frajerów chcących sobie dorobić
kto jest autorem tego projektu musi mi pilnie napisac co to za czcionka i jaki rozmiar ma byc na plecach . czekam na pilnego emaila z dokladna nazwa czcionki. chazol[malpa]poczta.fm
Nie wrzuca się projektów w rzeczywistym kształcie i rozmiarze, ze względu na możliwość ich podjebania i produkcji na własną rękę przez frajerów chcących sobie dorobić
jeden trzeźwo myślący.
vlepki sa juz zamowione, mysle ze do 20 maja powinny byc juz 'u nas'. z bluzami narazie stopujemy bo nie ma kasy zeby tyle wylozyc.
kto jest autorem tego projektu musi mi pilnie napisac co to za czcionka i jaki rozmiar ma byc na plecach . czekam na pilnego emaila z dokladna nazwa czcionki. chazol[malpa]poczta.fm
podbijam z tym samym pytaniem!!!!!!!!!!!!!!! bez nazwy i rozmiaru czcionki jaka zostala zastosowana na plecach + data powstania klubu nad herbem nie bedzie zadnych koszulek!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum