Wysłany: 2009-05-22, 14:27 XXVI kolejka - Z Gryfowem u siebie.
Nie mając żadnych szans na awans, ale wielką wolę walki do pokazania się przed własną publicznością nasi piłkarze już jutro podejmą na własnym boisku drużynę z Gryfowa Śląskiego. Gryfów z pewnością nie będzie odpuszczał, gdyż na dzień dzisiejszy są drużyną spadkową i wyrwanie choć by jednego punktu w Zgorzelcu będzie traktowane w Gryfowie jak zwycięstwo. Mecz rozpocznie się o godzinie 17.00 na stadionie w Zgorzelcu. Wszystkich gorąco zapraszamy!
Do boju do boju do boju mks:)
a tutaj czas na prywatę:)
http://www.ankietka.pl/an...ec-badanie.html pod tym linkasem jest ankietk, która mi sie bardzo do pracy magisterskiej przyda zapraszam do wypełnienia.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nysunia zagrała dzisiaj dobry mecz;)
wynik 2;0
było wiele akcji pod bramkowej naszych ale nie wykorzystane;(
Nysa można powiedzieć w pierwszej połowie trochę zamknęła zawodników gryfowa na ich połowie, za to w drugiej całkiem akcje toczyły się pod bramką przeciwnika;)
1 bramke trafił starszy monik z główki pod poprzeczką
2 bramke trafil (nie pamiętam kto:D) z akcje koło bramkarza ładnym strzałem
opłacało się przyjść
Nysa mimo tego że wygrała nie ma z czego się cieszyć bo niestety coś im się gra nie kleiła - byli w stanie wygrać spokojnie 4:0. Możliwe że to brak zmotywowania bo wiedzą że nie ważne co teraz zrobią i tak nie awansują ;/
Oby teraz dobrze przygotowali się do następnego sezonu i tam pokazali klasę
Pozdrowionka
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum