Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mecz z Lubawką.
Autor Wiadomość
kibic mks

Wysłany: 2009-06-10, 22:33   Mecz z Lubawką.

Juz jutro(czwartek) nasi seniorzy rozegrają spotkanie z kolejną drużyna z miejsca spadkowego, przeciwnikiem biało-niebiskich będzie zespół z Lubawki. Orzeł bez wątpienia musi wygrać to spotkanie by chcieć myśleć o utrzymaniu się w lidze zaś Nysa jeżeli chce utrzymać miejsce na podium nie powinna przegrac trzeciego spotkania z rzedu! Mecz odbędzie sie w czwartek o godzinie 17.00 na stadionie w Zgorzelcu. Serdecznie zapraszamy!!!

1nysa_zgorzelec_foto_203_201.jpg
Plik ściągnięto 3266 raz(y) 71 KB

Emil_Nysa

Wysłany: 2009-06-11, 09:01   

szykuje sie dziwna niespodzianka...

Emil_Nysa

Wysłany: 2009-06-11, 18:10   

pare sezonow temu na jednym z pierwszoligowych stadionow pokazal sie taki transparent ktory bardzo pasuje do tego co dzieje sie ostatnio na meczach Nysy, a brzmial on:

"NIE CHCE WAM SIE GRAC TO ............................"

to ze gracie o pietruszke wcale nie oznacza ze macie robic takie cyrki jak w ostatnich meczach. pozniej wszyscy sie dziwia dlaczego na mecze przychodzi po 50 osob.
Ostatnio zmieniony przez Tomasz_Goral 2009-06-12, 12:12, w całości zmieniany 1 raz  

ade

Wysłany: 2009-06-11, 18:46   

powiem krótko... od tego zespołu nie wyciągnie się więcej zmiany są potrzebne! po sezonie trzeba się wziąść w garść i nie patrzeć czy ktoś gra bo tu gra od dziecka tylko albo się nadaje albo się nie nadaje :-x no i jeszcze jedno... zawiodłem sie :(

Megidox

Wysłany: 2009-06-11, 19:34   

Przegraliśmy trudno się mówi ale sędziowie też byli bardzo hmmm dobrze nastawieni do drużyny przeciwnej - w momencie kiedy zawodnik z Lubawki wyrzucił piłkę z autu i znowu wylądowała na aucie gracz krzyknął "Jeszcze raz nasza" i sędzia dziwnym trafem wskazał iż Lubawka wyrzuca ;/

ade

Wysłany: 2009-06-11, 19:52   

Megidox napisał/a:
w momencie kiedy zawodnik z Lubawki wyrzucił piłkę z autu i znowu wylądowała na aucie gracz krzyknął "Jeszcze raz nasza" i sędzia dziwnym trafem wskazał iż Lubawka wyrzuca ;/

miał racje bo sie powtarza jeśli zawodnik druzyny Lubawki wyrzucił na aut to musi powtórzyć wyrzut z autu :) i tak było ;)

Megidox

Wysłany: 2009-06-11, 22:03   

A to w takim wypadku oddaje honor- wydawało mi się że piłka powinna być dla Nysy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi