Kolejny raz udało się wygrać naszym piłkarzom. Tym razem "biało - niebieskim" nie sprostała Prochowiczanka Prochowice, która uległa Szczęsnemu i spółce 1:3, po bramkach Trzonka, Orłowskiego i Sebastiana Hołuba.
Jestem pod duzym wrazeniem wiosennej gry Nysunii ale jednoczesnie widac jak na tacy ze motorem napedowym i osoba ktora robi to co do wygrania meczu jest najbardziej potrzebne czyli strzela bramki jest Marcin i az strach pomyslec co bedzie jak go zabraknie a z tego co wiem to juz ostatni jego sezon przy maratonskiej
rzeczywiscie Marcin strzela jak na zawolanie i na pewno jest bardzo potrzebny druzynie, ale dlaczego dzis zamiast cieszyc sie z dobrej i skutecznej gry jego i calej Nysy mamy sie przejmowac co bedzie jak Marcina lub kogokolwiek innego zabraknie.
ja osobiscie mam nadzieje ze Orzel bedzie sie dobrze rozwijal i jesli dostanie szanse awansu sportowego to nasz klub nie bedzie mu tego rozwoju utrudnial.
Ja mam nadzieje ze to będzie poważny klub. Oby nie jakiś z pod gwiazdy "kupujemy - Wygrywamy" oby nie do Zagłębia Lubin bo ten klub jak dla mnie podejrzany. No najważniejsze jest by Orzełek był zadowolony bo to ma rozwijać nie tylko fizykę ale i psychikę zawodnika . A co do gry naszej Nysuni to naprawdę rewelacja ! Nie zostaje mi nic innego jak życzyć kolejnej wygranej w nastepnym meczu:) bo wiem ze przeciwnik jest na miarę możliwości. Pozdrawiam i zapraszam czasem na www.nysa.go.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum