Piłkarze Nysy chyba za szybko dopisali sobie trzy punkty za sobotnie spotkanie i w pierwszych 45 minutach, to zawodnicy Sparty lepiej sobie radzili. Goście w ciągu 12 minut gry (pomiedzy 12., a 24. minutą) trzykrotnie zagrozili bramce Nysy, Jednak najpierw Soból przegrał pojedynek „sam na sam” z Barynowem, by chwilę później w podobnej sytuacji trafić w słupek. Oprócz niego Słomiany z najbliższej odległości, głową trafił wprost w dobrze sobie radzącego tego dnia bramkarza Nysy. W pierwszej połowie Nysę stać było jedynie na dwa strzały Mazura z rzutów wolnych.
Drugie 45 minut rozpoczęło się po myśli gospodarzy. W 55. minucie prostopadłe zagranie Trzonka na gola zamienił Orłowski, który wykorzystał niepewność bramkarza i obrońców gości i strzałem głową umieścił piłkę w siatce. Gdy wydawało się, że kolejne bramki dla Nysy są jedynie kwestią czasu, gościom udało się wyrównać. Dogranie ze skrzydła, na bramkę ładnym wolejem zamienił Pietruszewski. 3 minuty później mogło być już 2:1 dla gości, jednak ofiarną interwencją popisał się Barynów. Niewykorzystana sytuacja zemściła się na gościach w 75. minucie. Wówczas do zagranej z głębi pola piłki doszedł Pacak (który chwilę wcześniej zmienił Monika) i gdy wbiegał w pole karne został sfaulowany przez jednego z defensorów Sparty. Sędzia wskazał na „wapno”, a karnego z dużym spokojem wykorzystał Orłowski. W 90. minucie Napastnik gospodarzy po raz trzeci umieścił piłkę w bramce ziębiczan, a asystę przy tym golu ponownie zanotował Trzonek.
marcin orłowski.gif
Plik ściągnięto 220 raz(y) 363,04 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2007-05-09, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
niestety chazol przy szybkości mojego łącza zdjęcia musze poddawać takiej obróbce by w ogóle na stronie się znalazły:(, bo jak dam takie jakie mam zrobione w realu, to ze dwa dni musiałyby mi się ładować:( jak chcesz łqadniejszej jakości to daj płytke to tbie nagram:)heehe. a jakbyś nie widział to włąsnie na 1000 i 3,5 plus manual je robię:) noi wychodza mi kombajny, których z moim złaczem nie zamieszczę
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum