I co z tym miejscem i proponuję datę 27, jak nie wszyscy mogą, mnie też bardziej odpowiada późniejsza data, niedługo zamieszczę proponowany harmonogram spotkania. A właśnie gdzie sa jakieś informacje na temat sparingów i jakieś fotki?
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
a po co stoly na 15 osob?? niemoge niestety tego pojac. przeciez przyjdzie moze z 6 typa...
wy kurdfa nie mozecie ode mnie kupic vlepek choc zarzekacie sie na wszytskie swietosci zebym robil, a wy chcecie stowarzyszenie robic?
szal kurdfa i vlepki kupowac, kto nie kupi zakaz wjazdu na jakiekolwiek spotkanie w sprawie stowarzyszenia i na mecze. wy nie macie 6zl czy 25 na szalik choc bylo gadane dobre 3 miechy o tym to skad wy wezmiecie na comiesięczną OBOWIĄZKOWA składkę 100zl???????????????????????????????????????
Poważnie stówka miesięcznie? Trochę taki elitarny business club się szykuje ;-)
A stowarzyszenie to taka dość poważna organizacja, więc raczej wskazane jest U-18, wtedy składka to nie problem, a i bardziej poważne podejście wśród członków
moim zdaniem 100 zl jest OK. ale oczywiście temat do przedyskutowania.
a czy nie mozna zrobic spotkania 28 ? wtedy bede na 100% to bedzie niedziela. a godzina najlepeij do 12:00.
Cero zrob ankiete na ten temat i zobaczymy
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
W Stowarzyszeniu Kibiców Wisły Kraków składka to 80 zł rocznie, w Wielkim Śląsku 100 zł rocznie, stąd moje zdziwienie ;-) Oczywiście liczbę członków mają dość sporą, ale z drugiej strony my dopiero startujemy, więc taka różnica raczej zniechęca niż zachcęca
z ta stowka to zartowalem, ale z cala reszta jest prawda
ja wszystko biorę więc nie pieprz... większośc też wszystko bierze ale tez nie będzie tak, że mamy budżety bez dna... w koncu nigdzie nie pracujemy tylko uczymy się jeszcze po różnych szkołach
Chłopaki nie złapaliście żartu Emila?haha wy chyba oszaleliście z tą 100 miesięcznie, poza tym nie należy zamykać przed nikim drzwi, dlatego jeżeli prawo dopuszcza uczestnictwo osób poniżej 18 roku życia, to według mnie powinno się to im umożliwić, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że ze słownością i poczuciem obowiązku jest w wieku młodzieńczym różnie:)z tym terminem spotkania jest tak, że mnie zależy na tym, żeby się spotkać w jak najszerszym gronie i z ręką na sercu mówię, że każdy termin mi pasuje, nawet poniedziałek rano o 8.00, chociaz pracuję od 8.00 do 16.00 cały tydzień, a niekiedy nawet w weekendy, po prostu, jak się chce to można, niedzielny termin 28 też mi pasuje, godzina do 12 w sumie też, chociaż akurat wtedy muszę bym w pracy, z tym że uważam godzinę do 12 za śmieszną i czuję, ze pan chazol działa pod siebie:) co do tego co Emil napisał, to też się obawiam, ze na spotkanie przyjdzie nie za dużo osób i trzeba będzie później rzeźbić. podaję swojego mail'a i numer gg, kto zamierza przystąpić do stowarzyszenia i się deklaruje na 100% z tym spotkaniem niech do mnie napisze, poda imię i nazwisko, proszę pomyśleć czy już za tydzień uda nam się w reprezentatywnym gronie spotkać czy stanie się to dopiero w przyszłym tygodniu lub też w marcu, weekend jest w sumie bardziej odpowiedni, jak wszystko przebiegnie sprawnie to w 3 godzinach powinniśmy się zamknąć miejsce, jest też mniej ważne, najpierw ustalmy termin.
mnie nie bedzie wiec ja sie deklaruje ze w stowarzyszeniu chce byc. Ustalcie wszystko. Niestety mieszkam gdzie mieszkam (Wro) a sobota to dzien pracujacy (pracuje w Opolu) ciężko mi będzie stamtąd 223 km popierniczać Ta niedziele oczywiscie ustawilem pod siebie bo bede w Zgolu. No trudno opuszcze ważne wydarzenie...
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum