Witam
Nie chce się wymądrzać, ale proponuję proste a skuteczne (bo będzie dobrze słychać doping na stadionie i po za nim):
1) eMKaeS Nysa eMKaeS Nysa...
2) eMKaeS eMKaeS eMKaeS...
3) Nysa Nysa Nysa
4) Kto wygra mecz? Nysa Nysa Nysa
5) Kto wygra mecz? eMKaeS eMKaeS eMKaeS
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
1) My kibice Nysy wierni fanatycy za NYSĘ za MKS pójdziemy aż po życia kres...
2) O eMKS ten mecz musimy wygrać !!! wygramy wygramy wygramy ........ (nazwa klubu) pokonamy.
3) eMKaeS eMKaeS eMKaeS...
4) Nysunia Nysunia Nysunia
5) Zgorzelec Zgorzelec Zgorzelec
6) Nysa!! Nysa!! Nysa!! ..... lalala lalala lalalalalaa
7) Więc wstań do góry głowę wznieś śpiewaj naszą pieśń..........
8) Kto wygra mecz? Nysa Nysa Nysa (druga strona)
9) Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ! w sercu moim NYSA i na dobre i na złe. I na dobre i złe jestem z drużyną swą w sercu moim Nysa po kres życia EeAaOo! I nie ważne gdzie grasz tam się spodziewaj Nas bo najlepsza w Polsce jest nasza NYSA MKS !
9) Szkocja
10) Nowe: Dla nas ten klub jest niczym bóg kochamy go NYSUNIA GOL !!! lalalala lalalala lalalala llalala (zapożyczone z Wrocławia - będzie hicior)
11) Cała Polska W Cieniu Śląska
12) ŚLĄSK! ŚLĄSK! WKS ! ŚLĄSK! ŚLĄSK! WKS ! ŚLĄSK! ŚLĄSK! WKS !
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Po pierwsze to musi być jedna osoba, która będzie prowadzić doping, oczywiście jest przed warunek, mianowicie taki, że musi być grupa do dopingu.
Proponuję zawsze przed każdym meczem zbierać się w jednym miejscu i razem wspólnie wybierać się na mecz. W grupie siła!
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Wiem, że to temat o przyśpiewkach jednak ja zarzucę z innej mańki... proponuję flagę w naszych barwach na kiju, jedna osoba non stop nią "wymac.h.uje", wg mnie robi to fajne wrażenie, co wy na to?
Pomysł dobry.
podam cene jeżeli by ktoś chciał:
1mx1,4m dederonu 9zł - powiino być takich flag ok 5 najlepiej.
Oczywiście jeżeli większość się zgodzi jestem w stanie kupić taki materiał. (po znajomości)
szycie w zakresie własnym + rurki pcv najlepiej jako drzewiec.
osoby do dopingu są, ekipa też. Flagi na płot mamy, pomysły na oprawy też a machajki dodadzą nam na bank klimatu więc pomysł zajebisty ale lepiej jak go zaprezepntujesz nam w "twarz" bo w necie różne rzeczy można pisać nawet mogę nią machać jak tylko nie będę na meczu Sląska czy zgód
kolejna przyśpiewka :
1. Tylko TY ! W moim sercu Ty ! Jedna Jedyna ! Niepokonana Nysa Kochana !
2. Nasz cały świat, od wielu lat, kręci się wokól Ciebie właśnie tak! Jak nasza krew dokoła serc, uderza w kibicowską pierś !
3. Nysa albo śmierć ! Nysa albo śmierć ! Podnieś głowę i zaciśnij pięść
4. Szkoła, praca, dziewczyna, rodzina. Wszystko to dziś nie liczy już się ! kiedy gra ukochana drużyna, której dawno oddałem serce swe! Tyle jeszcze jest meczy przed nami, tylu wrogów padnie u naszych stóp tyle jeszcze wyjazdów z zakazami, Ciebie Nyso będę kochał aż po grób !
o wiele więcej przecież jest w naszych głowach, przyśpiewki to żaden problem, potrzeba tylko ludzi wiadomo, że w naszą 20-stkę nie wyjdzie zajebiste HSV czy doping na 2 strony. Lepsze proste, krótkie hasła w polskim stylu, czasem melodyjna pieśń bardziej w stylu bałkańskim dla podkręcenia atmosfery i będzie git
Andrus: "...lepiej jak go zaprezentujesz nam w twarz..."
Ja: to było do mnie czy do Chazola? Jeżeli do mnie to odpowiadam na pytanie: po to jest forum, żeby rzucać pomysły, co iks głów to nie jedna. Święta prawda ;-)
Z młyna? ja tam Andrus z Tobą mąki nie mieliłem
A tak całkiem serio. kruger zabierz kolegów na mecz. U nas jest klimatycznie. Nie ma swądu potu z koszykarskiej pachy tylko zapach świeżo skoszonej trawy. Mozna się wykrzyczeć porozmawiać zrobić coś dla idei jest jak w rodzinie. Z tym że z tą rodziną nie wyjdziesz jak na zdjęciach bo my akurat od flashy dystans.
Dla nas ten klub jest niczym Bóg kochamy go Hej NYSA GOL !
tekst:
MKS, MKS, MKS
Zgorzelecki klub sportowy,sportowy,sportowy
Uderzył nam do głowy, do głowy, do głowy
I za to go kochamy, kochamy, kochamy
łołołołoło...
tekst:
MKS, MKS, MKS
Zgorzelecki klub sportowy,sportowy,sportowy
Uderzył nam do głowy, do głowy, do głowy
I za to go kochamy, kochamy, kochamy
łołołołoło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum