W dniu dzisiejszym juniorzy zgorzeleckiej Nysy nie pozostawili złudzeń rówieśnikom Piasta Zawidów, pokonując ich 3:1 i 5:1. Zwycięstwo Juniorów starszych sprawiło, że w przyszłym sezonie zgorzelczanie będą występować w popularnej „Emce”.
Zwycięstwo juniorów starszych było bardzo ważne w kontekście całego sezonu, gdyż wygrana w dzisiejszym meczu z Zawidowem zapewniła podopiecznym trenera Przekopa awans do Dolnośląskiej Ligi Juniorów (swoje spotkania przegrali najgroźniejsi rywale Zgorzelczan). Bramki dla Nysy zdobyli Ruszkiewicz dwie i Janicki.
Juniorzy młodsi zdołali swoim rywalom strzelić 5 goli, z czego aż 4 w drugiej połowie meczu. Bramki dla „Biało – Niebieskich” zdobywali: Bystryk, dwie Piechno, Przystaś i Kowal.
juniorzy.gif
Plik ściągnięto 214 raz(y) 270,73 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ja tylko chciałem napisać do kibiców Nysy a szczególnie którzy kibicują na "Młynie". Są zawodnicy w Nysie którzy naśmiewają się z waszego dopingu i narzekają... to tyle w tym temacie chciałem byście byli tego świadomi
To zasadniczo skoro jest nie zadowolony to jest jakiś problem ........Tylko mnie ten problem nie dotyczy i wątpię żeby reszta chłopaków się tym wielce przejęła.
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Haha 'Chodzi o Młodego Mądzrejewskiego'-on ma Najwięcej do gadania Haha, niech gra, a nie Pie*doli
Jest doBrze, ze Dopingujecie, lecz stwierdzam fakt, że Smóły Stary by się Wam tam przydał, ten Jak ryknie to w Gorlitz go SłychaĆ Hahaha =))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum