Wysłany: 2010-06-02, 20:06 Bez Monika i Barynowa, za to z Matusewiczem
Bez Marcina Monika i Mateusza Barynowa wystąpią w jutrzejszym meczu piłkarze zgorzeleckiej Nysy. Popularny "Cinek" pauzować będzie z powodu siódmej żółtej kartki zgromadzonej w obecnym sezonie. W meczu przeciwko Granicy nie zagra również Łukasz Barynów, który w ostatnim spotkaniu (ze Spartą w Zebrzydowej) dostał czerwoną kartkę za zagranie piłki ręką poza polem karnym. W miejsce pierwszego golkeepera Nysy, wskoczy z drużyny juniorów Mateusz Korczyk.
Z pewnością cieszy fakt, że w kolejnym meczu zespół wzmocni Jacek Matusewicz. Jeden z najbardziej rozpoznawalnych piłkarzy Nysy w ostatnich 15 latach zdecydował się wspomóc swój osłabiony kadrowo klub.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2010-06-02, 20:12, w całości zmieniany 1 raz
El Loko !
To jak Rambo 4 albo Rocky 6 ! totalny klasyk !
Jestem za ! obstawiam że strzeli gola
Kurde od kiedy pamiętam Matus grał u nas w Nysie. Fakt jako najbardziej rozpoznawalny u nas w drużynie.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
No to jutro ciekawy mecz będzie:D
Jacek na boisku po raz drugi od długiego czasu;)
będzie dobrze:);) i na pewno to zaowocuje w strzelaniu bramek;);)
Korczyk na bramce??:) no to czas pokazać poziom Juniorów w seniorach;)
będzie miły ciekawy mecz:):) powodzenia:)
może to będzie nowy zastępca Barynowa??:D
błędnie składniowo zdanie xD
ale fakt... ogólnie mecz naprawdę fajny, szkoda niewykorzystanych sytuacji np. 100 procentowej Rydola na bramkę, szkoda też porażki... ale 2 karne dla przeciwników nie wiadomo skąd robią swoje
Już znam wynik 2:1 plecy. Z opowieści które otrzymałem telefonicznie 2 karne dla granicy. Sędzia w końcówce zaczął drukować. Zawiedli z tego co wiem piłkarze... podeszło podziękować za doping kibicom 5 piłkarzy (dzięki chłopaki) mimo porażki powinni podziękować wszyscy, nie ma usprawiedliwienia że byli wkurzeni. Każdy był wkurzony, mi się zepsuł humor już dzisiaj na cały dzień.
Przykra sprawa z wynikiem i przykra z piłkarzami.
Podejrzewam że posypią się ostre słowa krytyki ale wcale mnie to nie dziwi.
Ehh tak to jest jak się gra jeszcze przeciwko sędzią... z tego co wiem, to raz jeden z bocznych arbitrów podniósł chorągiewkę w górę, ale główny sędzia go olał... to widzicie sami co się dzieje...
po drugie nie pamiętam dobrze, ale w ostatnim meczu sędziował typek z Zawidowa, a dzisiaj typek spod bolesławca więc są efekty;/ łapa w łapę i my przegrywamy oni wygrywają;/
nie poddawać się walczyć do końca i tyle;)
4 ostatnie mecze trzeba wygrać panowie;)
dobrze będzie jak Jawa Otok powalczy o to by nie spaść do Zawidów może mieć problemy jak ich zlekceważy
Jak już dziś na meczu było mówione - nie zdziwił bym się gdyby awansowała jeszcze Bogatynia zamiast Piasta i MKS bo:
~ Mają hajs
~ Mają wole walki
~ Mają sędziów
~ Mała różnica punktów
~ Dobrego trenera < nie ujmując nic naszemu ale jakoś naszego Byłego trenera bardziej lubię i uważam za lepszego szkoleniowca>
Ale obym się tym razem mylił ......
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Uważac szymkowa za lepszego szoleniowca skandal !!!!!
Nam zawodnikom trener Gryglak to wielka podora gdyby nie on wiekszosc chlopaków po prostu by odeszła...i nie było by walki o awans :-o
Co Ty.. trenera mają kijowego jak na moje oko... wola walki ? z tym też u nich cienko...
Ja tam nadal wierzę w awans, nie ma co się łamać bo awans jest możliwy, a nawet jak nie awansujemy, to co z tego ? Zawsze i tak będę z Nysą na dobre i na złe ;-)
Megidox a gdzie ta wola walki w BOgatyni wczoraj była??
Gdyby nie te 2 karne wymuszone, to by nie strzelili nic...
oni nic nie grali a wygrali, więc zero woli walki mają;]
Aż się dziwie że nie zwaliliście jeszcze winy na żydów czy wybuch wulkanu w Islandii.
Kiedy mecz pachnie sprzedaniem to się wtedy zgadzam a kiedy sędzia jest debilem a Nasi nie wykorzystują takich akcji <Fipo to była 101% akcja > to trzeba po prostu powiedzieć otwarcie że jest źle a nie klepać się po plecach i wmawiać się że wszyscy jesteśmy winni tylko nie My.
Teraz jedyne co nam pozostało to zebrać dupę w troki i grać na całego i do upadłego i liczyć że będzie dobrze.
Bez szczęścia a z ciężką pracą jest dla nas jeszcze szansa
ale
Bez ciężkiej pracy z samym szczęściem to będziemy w ciemnej dupie
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Emil i reszta kumatej bandy, była kiedyś jakaś ekipa kibicowska w Zawidowie? bo wkręcają, że była i jacy to oni nie są od nas lepsi zawsze we wszystkim z tych tematów
a Zawidów dalej swoje ;] że niby jaką to oni nie byli ekipą kibicowską w początkach tego wieku czyli lata 2000-2005 itd... jakie to mieli wyjazdy, ekipę hooligans- o czym ma świadczyć jakiś napisik na murze xD i jaki doping :mrgreen: my przy nich mruczymy na meczach i nie istniejemy w świecie kibiców i nie istnieliśmy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Piast to piwo nic innego nie ma. A Zawidów co to kur... jest wiocha zabita dechami gdzie wrony zawracają. Prosze was o powagę :mrgreen:
Oni chcą ale nigdy nie będą bo jak może być z niczego coś jak to coś to NIC
teraz to mnie rozwalili ... xD że niby jakiś Jareczek pokazał Nysie kiedyś tam w Zawidowie co to znaczy być chuliganem :mrgreen: i ,że nakopali nam na "sparingu" w sensie, że na umawianym dymie ... no wiejski kabaret :mrgreen: ja tu leże i płacze ze śmiechu :mrgreen:
albo jakiś Maciuś - nie wiem czy oni go z Klanu przemycili czy co - byl bossem ich ekipy, najbardziej kumaty kibic w powiecie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wiem odpuściłem :mrgreen:
dobra wróćmy do meczu....jak ktoś jedzie i ma wolne jeszcze miejsce to niech da znać ;-)
to nie chęć zaczepki ale wkurza mnie jak ktoś gada bezsensu nie mając o czymś pojęcia przy czym na każdym kroku próbuje pojechać NAS...dla mnie kumple i to co kocham to rzecz święta ;-)
jak wrócisz chazol to jakby co daj relację z wyjazdu ;-) :mrgreen:
Niestety nie jade.... młoda ma egzaminy dzisiaj i bierze auto.
wlasnie mi to delikatnie oznajmiła a już ustawiłem nawigacje i spakowałem parasol wrazie gdyby padało. Niestety w takim razie pójde na meczyk Ślęza Wrocław - Olimpia Grudziądz. Mecz raczej będzie bez historii bo Ślęza poleci z 2 ligi. Kto by pomyślał że oni grający praktycznie sezon w sezon z nami zajdą tak wysoko :-(
Olimpia Grudziądz ma nawet nawet kibiców więc może ktoś tam się pojawi ;-)
ja bym pojechał jak nie na Nysę to na Miedziankę bo też dziś grają ( wczoraj Motor, nie wiem jak gra Opava ) ale szkoda... odbije się innym razem ;-)
do 1 ligi wszedł LKS Bruk-Bet Nieciecza :mrgreen: :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum