Wysłany: 2010-06-22, 21:44 "Biało - niebiescy' w sobotę
W najbliższą sobotę o godz. 19.00 odbędzie sie kolejne spotkanie SKNZ "Biało - niebiescy". Na zebraniu zostanie podsumowany sezon 2009/2010. zajmiemy sie równiez sprawami bieżącymi stowarzyszenia. Miejsce zostanie podane na stronie Nysy Zgorzelec w terminie późniejszym.
Miejsce spotkania bar Zagłoba.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2010-06-26, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
wszyscy którzy się ze mna kontaktowali w sprawie spotkania opowiedzieli sie za terminem sobotnim, jeszcze Sumo sie nie odezwał, także miejsce jeszcze nie zostało uzgodnione.
Było to logo przez jakiś czas ale jak dotychczas nie wybraliśmy gremialnie jakiegoś projektu dlatego nie wiem czy powinienem je wrzucać już na stronę oficjalna, dlatego się wycofałem:) i je usunąłem, pwiem szczerze że taka tarcza mi się najbardziej podoba. w sobote na spotkanie przyniose projekty, które otrzymałem, może ktoś będzie miał jeszcze jakąs inną wizję i je przedyskutujemy:)
Jak ta tarcza jest ode mnie to są zastrzeżenia, że jest krzywa, więc raczej uznajmy, że oficjalnego loga nie ma, są tylko wersje testowe :lol: ... i będą kolejne
W dniu jutrzejszym umówiony jetem w godzinach póxnopopołudniowych na wywiad z trenerem Remigiuszem Gryglakiem. Rozmowa zostanie oczywiscie opublikowana na stronie. Jezeliu internauci chcieliby sie czegos dowiedziec, to proszę o propozycję pytań, na które miałby odpowiedziec szkoleniowiec pierwszego zespołu. Propozycje prosze przesyłac do mnie za pośrednictwem mail'a, gg, lub na forum, swoja porcję pytan mam ipracowanych, może wy podsuniecie mi cos ciekawego.
Aha byłem pewien że ostatni trening Nysy odbywa się piątek i wówczas miałem pierwotnie się umówić na te rozmowę, stąd tak krótki czas na propozycje pytań:)
Aha w sobotę są dni miasta, Sumo poddał pomysł żeby spotkanie zrobic w przyszły weekend, wiekszośc opowiedziała sie za sobotą obecną, więc chyba trzeba bedzie tak zostawić, dlatego prosze o propozycje.
Niech zostanie 19.00, tak myślę wszysyc sa poinformowani o tej godzinie, ?Sumo mówił, że w sobotę to obojętnie o której ale nie będzie mógł być.Także chyba każdy wie ile składek wisi:)
w niedziele ( 27 czerwca) o 11 na naszym stadionie odbędzie się Międzynarodowy Turniej Piłki Nożnej Kobiet... będą drużyny z Niemiec, bodaj też z Czech a z Polski np. z Konina, Lubina, Sieniawki ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum