Zarząd Klubu sportowego MKS Nysa Zgorzelec, składa serdeczne podziękowania wszystkim darczyńcom, którzy przekazali 1% swojego podatku na Nasz klub.
Z informacji, które dotarły do klubu, suma, którą udało się zebrać w tym roku wynosi 3000 zł.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Moja rodzinka plus znajomi to 6 osób.
Co do ulotek nie widziałem ich nawet na oczy :mrgreen:
Chciałbym serdecznie podziękować osobom które przekazały 1%
Cero a czy można tu wkleić listę osób ? bo to by było naprawdę fajna forma podziękowań.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ty ale zawsze to jakas forma podziękowań dla tych co płacą.
"Pan Młody" ty i tak nie płaciłeś :mrgreen: więc nie masz się czym przejmować.
Jeżeli nie chcesz być na liście to oczywiście można zrobić to tak żeby nie było nazwisk tylko imiona, a tych co nie znamy imię i nazwisko.
Ja np chciałbym taką listę tym bardziej że dochód jest naprawdę imponujący w porównaniu z rokiem ubiegłym gdzie nawet na 1 pare korków nie starczyło.
Teraz to 3000 zł więc klub może zainwestować te pieniądze w koszulki, piłki, przesuwaną bramkę, getry, ochraniacze, dresy, proporczyki, rękawice dla bramkarza. Opcji multum.
Lista powinna być jawna.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum