W dniu jutrzejszym sympatyków lokalnego futbolu czekają dwa wydarzenia. Najpierw o godzinie 12.00 na stadionie przy ulicy Maratońskiej rundę zainaugurują juniorzy starsi zgorzeleckiego klubu. Podopieczni trenera Grzegorza Przekopa staną naprzeciw Górnika Wałbrzych w pierwszym meczu Dolnośląskiej Ligi Juniorów. Około godziny 14.00 na boisku pojawi się młodszy rocznik juniorów, który również będzie tego dnia chciał się jak najlepiej zaprezentować.
Późnym popołudniem, około godziny 17.30 na miejskim stadionie rozegrany zostanie mecz III kolejki ligi okręgowej. Tym razem przeciwnikiem Nysy będzie zespół GKS Raciborowice.
GKS to zespół, który w zeszłym sezonie uplasował się na czwartej pozycji wśród drużyn naszej ligi. W ubiegłym sezonie Nysa zdołała pokonać "u siebie" GKS 2:0, by w ostatniej kolejce sezonu 2010/2011 ulec w Raciborowicach 0:3.
W aktualnych rozgrywkach nasi jutrzejsi rywale zdołali przegrać oraz zremisować, a w wyniku tego, z dorobkiem 1 punktu, znajdują się na 11 pozycji w tabeli ligowej.
Wszystkich fanów futbolu serdecznie zapraszamy na spotkania naszych drużyn!
Emocje gwarantowane.!
raciobo_196.jpg 110x110
Plik ściągnięto 3135 raz(y) 11,57 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez chazol 2010-09-08, 14:32, w całości zmieniany 4 razy
Oczywiście że przyjadą. GKS zawsze do nas przyjeżdża z flagą. Tym razem należy się ich zapytać za kim faworyzują kogo lubią a kogo nie. I to się okaże czy przyjadą do nas po raz kolejny z faną :mrgreen:
Aaaa pytanie do prezesa SKNZBN czy faktura dostarczona do prezesa i czy do piątku ją zapłaci ? bo jak nie to szlag jasny trafi archiwum i strone. Pytam się po raz ostatni bo informacji zwrotnej brak a jeżeli takie błache problemy mają zakłócać mój urlop to wykupie sam stronę na własność i zrobię na niej poradnik szydełkowania.
w załączniku podsyłam ich flagi mają ich 2
p1040115co5.jpg
Plik ściągnięto 3396 raz(y) 87,99 KB
8ca90deedda7cef6.jpg
Plik ściągnięto 54 raz(y) 66,43 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Panie Danielu, tak jak napisałem pod wczesniejszym newsem w ostatnim komentarzu, Prezes został powiadomiony o całej sprawie, fakturke dostał, ja sam dzwoniłem i do niego i do firmy wystawiającej fakurę pro forma, pieniądze powinny znaleźć sie już na koncie rzeczonej firy, co do flag tonamawiam młodzych kolegów do powściągliwosci. Kolega Andrus powinien wiedzieć o co mi chodzi. Aha na najblizszy mecz przyniose nową liste do wpisu, okazuje się, że w starej pojawiło się za dużo małolatów i nie wpisali nas z tego powodu do KRS, przyniose pismo z sadu iliste do uzupełnienia, prosze o przyniesienie dowodów szczególnie młodzież, która wcześniej dowodów nie miała.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum