u siebie od bólu mógłbym zrobić realcję tekstową z meczu siedząc w starym budynku klubowym także trzeba by było się zastanowić z tym że wypadają w tym momencie zdjęcia ze spotkania bo wówczas nie dałoby rady latać po boisku i robić foty
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
heh zakaz, Wydaje mi się, że ta relacja tekstowa nie byłaby głupim pomysłem, ztym że w tym momencie nie jesteśmy do niej technicznie przygotowani. Wymagałoby to większego zaangażowania sprzętowego niż ma to miejsce obecnie. Również sprawa związana z rzeszą odbiorców, a od tego z pewnością będą zależeć jakiekolwiek ruchy w tej sprawie, która w sumie nie jest zbyt duża. O ile relacja tekstowa ze spotkań wyjazdowych wydaje się bardziej rozsądną sprawą, o tyle mecze rozgrywane u nas sprawiają, że ludzi czytających takie relacje nie będzie zbyt wiele. Jednak ja z ręką na sercu mogę powiedzieć, że pomysł mi się podoba, stąd postaram się nad tym popracować.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
No właśnie i relacji live byś sobie nie poczytał? ;-) Chyba zrobić coś takiego u siebie jest łatwiej, niż na wyjeździe, więc w ramach praktyki ktoś chętny mógłby spróbować i zobaczyć jak to się sprawdzi. Poza tym od razu mielibyście gotową realację z meczu, którą i tak musicie pisać.
Ja nie mówie nie bo sam czekam na wynik jak na szpilkach. Nie wiedziałem że devilwks mieszka we Wrocku.
Nawet nie wiem kto to jest a można by było na bro się ustawić. FC Wrocław coraz większy jest już nas 2. A za rok będzie 4 z tego co wiem ;-)
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
ZBANUJE GO :d BO NIE ODPOWIEDZIAŁ NA PYTANIE ILE MA LAT. devilwks uważaj co piszesz bo to kurdfa nie forum o czapeczkach. chcesz sie cos zapytac pisz na prive. Boże co za gość cziba cziba smoke Syty dobre
devilwks daje ci ostrzeżenie ostatnie!. Jeszcze jeden głupi tekst i Ciebie tu nie ma. Nic o nas nie wiesz wiec uważaj co piszesz. A to że jesteś kibicem Śląska nie robi róźnicy jak dostaniesz klapsa. To za zachowanie a nie za barwy. Więc ostatnie ostrzeżenie.
Jeżeli on coś jeszcze raz głupiego napisze to moderatorzy wchodzicie w forum / użytkownicy odnajdujecie klikacie w jego login i dajecie mu ostrzeżenie o wartości 1. Chłopka wtedy ma zakazke na pisanie na forum. Tak więc instrukcja prosta i oficjalna dla wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum