W dniu 18.01.2011 tj wtorek rozpoczynają się treningi juniorów Nysy Zgorzelec. Trening zaplanowany jest na godzinę 16.00 i odbędzie się w ZSZ im. Boh. II Armii Wojska Polskiego, czyli na Mogiłkach. Obecność obowiązkowa !!
Ostatnio zmieniony przez oxygen64 2011-02-19, 09:41, w całości zmieniany 5 razy
I nie mamy skladu unioró na głównej dobrze zrobionego...
Cero mamy teraz czas zeby to poprawić mam urlop tydzien czasu i bede w Zgolu wieć mozemy sie ustawić...
A jakies spotkanie przy bro mozna zoorganizowac...
Wogole to musze zaplacic za skladki
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
No to ja to chcę... Masz juniorów młodszych i starszych ?
czym szybciej tym lepiej. Fajnie jak by było foto do tego data urodzenia i miejscowosc urodzenia, wzrost, waga, pozycja, przydomek, zainteresowania
Daty urodzenia mam, przydomki znam, pozycje też (wkońcu kiero jestem ) zdjęcia moge miec najwcześniej we wtorek bo jest trening to porobie chłopakom foty, i miejsce urodzenia tez zdobedę
Cero ja przez weekend mogę to uzupełnić tylko prosił bym o profesjonalne zdjęcia w strojach piłkarskich. I tylko w strojach najlepiej w tych niebieskich bo są najładniejsze. byle w barwach a nie w jakis alternatywach czerwonych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum