Nysa Zgorzelec - Olimpia Kamienna Góra 2:1
- 3 minuta - karny na Adamie Łuszczyku - gola zdobywa Jaworski
- 9 minuta - Po podaniu Rydola w strzałem w okienko - Mądrzejewski
- 40 minuta - zamieszanie pod polem karnym Nysy, tracimy gola - Gaweł
- 63 minuta - rzut wolny z 23 metrów i ... GOL ! - Jabłoński
- 68 minuta - strzał obok wychodzącego Franaszczuka i 3:2 - Hadala
- 85 minuta - błąd Franaszczuka i jest remis - Szot
- 87 minuta - Sensacja na prowadzenie wychodzi Olimpia - Bieńkowski
- 90 minuta - GOL ! Remis, Dramaturgia - Kowal
Koniec meczu - Nysa Zgorzelec - Olimpia Kamienna Góra 4:4
Zapewne praca albo coś ważnego. Lub kartki i pauza
Szkoda kurde a było już 3:1...
W ogóle się zbyt pięknie zaczęło. 2:0 (9 minuta)
Rewanż nie udany znowu nerwówka na koniec sezonu i Granica przed nami. Ten mecz będzie ważył o Mistrzostwie i Awansie.
Mobilizacja na 100% panowie grajki !
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-05-18, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Dlatego wkur... mnie te dziadki, które pieprzą głupoty wtedy gdy drużynie nie idzie, juz nawet nie wspomnę o tym żeby dopingowali, ale chociaz nie należy krzyczeć jakichś pierdół typu "Nysa grać kurdfa mać", bez sensu. Chłopaki grają od kilkunastu spotkań na najwyższym poziomie, więc meczyk, taki jak dziś kiedyś się przytrafi. Weźmy pod uwagę jeszcze fakt, że dzisiaj skład był więcej niż eksperymentalny. Jak dla mnie szacunek dla naszych playerów za dzisiejszy mecz i emocje:)
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Trzeba było lać klapkami tych starych pierdzieli. Jak My nie krzyczymy to nikt ma nie krzyczeć. (druga strona odpowiada a nie wymyśla własne przyśpiewki) Jak chcecie pokrzyczeć i poprzeklinać to przyjdźcie do młyna) Logiczne jest że czasem nie idzie wygrać. A wyniki hokejowe trafiają się. Cieszę się z wygranej ( bo pod koniec to już perukę rwałem i czekałem na smsa od Cera i info czy będzie to 4:4 czy przegrana), a tym co nie są z drużyna na dobre i złe fakerson !
I nie przychodzić na mecze.... Ja nie wiem sami huligani i bandyci tam na krytej (uważajcie tam bo zakazy stadionowe dostaniecie..... od nas!)
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
lipa, że nie ma dopingu ale cóż takie czasy aczkolwiek nie wiem kto był tak mądry i głosował na donka.
A dziadkami nie ma co się przejmować... aczkolwiek prawda jest taka, że może poprzeklinają ale też na mecz zawsze przyjdą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum