Po długim ale jakże cierpliwym wyczekiwaniu dotarły do mnie zamówione bluzy. Wszyscy, którzy opłacili już swoje 'cudeńka' mogą się po nie zgłaszać. Reszta musi jak najszybciej biec do najbliższego bankomatu i wybierać kasiorę. Ilość sztuk jest ograniczona więc do dzieła panowie. Aha bluzy są bardzo dobrej jakości więc nie musicie szukać młodszego rodzeństwa tudzież synów czy córek aby po pierwszym praniu przekazać im bluzę kilka rozmiarów mniejszą:)
Dostępne są również szale pasiaki, które ostatnio rozeszły się jak świeże bułeczki oraz polówki. Zapraszam wszystkich chętnych.
Bluza- 100zł
Szal- 25zł
Polówka- 30zł
98tvr6.gif 160x120
Plik ściągnięto 5311 raz(y) 12,54 KB
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-07-16, 08:00, w całości zmieniany 2 razy
Kanapa niezła, Jędziorku bluzeczke juz mam w swoich łapkach, aha płacic dziadygi za bluzy bo oprócz Emila jeszcze ja kasiorkę założyłem,więc oddawać:) Aha mistrzowie przypominam, że członków stowarzyszenia obowiązuje składka miesięczna w wysokości 15 zł. zaległosci sa zajebiste, amy jako stowarzyszenie musimy prowadzic normalną ksiegowość. i regulowac wpłaty na bieżąco:)
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
ja na bluze dałem już chyba pół roku temu,szkoda że ten z przodu napis nie jest wyszywany...ma ktoś jeszcze czapke zimową nysy na zbyciu? z chęcią odkupie.
nawet nawet jak na ekipę koszykarską, swoją drogą jako jedyni są tam troche kumaci no ale przed Rakowem to uciekali, że hoho ale nam podświetlenie transu wyszło o wiele lepiej a było jasno.. co do piero jakbyśmy nasze piro odpalali w ciemnościach
no fakt... w Polsce to oprócz piłki kumaci są tylko na żużlu i trochę na hokeju ( i w obu dyscyplinach tylko parę klubów ma kibiców) a tak to przepaść jak wielki kanion
gościu na gierkach Ciebie nie ma, do pracy do mnie nie zachodzisz więc ja tak średnio tobie moge oddac tenportfel, więc szanse chyba sa w najbliższa niedziele dopiero o godzinie 17.00 pyknęlibysmy w nóżke
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum