Wysłany: 2011-08-04, 21:33 Puchar Polski: I runda: Hutnik Pieńsk - Nysa Zgorzelec
Już w najbliższą niedziele (07.08.2011) rozpoczyna się pierwsza runda Pucharu Polski gdzie Nysa Zgorzelec odwiedzi Hutnik Pieńsk. Jest o co powalczyć gdyż Hutnik Pieńsk obecnie jest bardzo mocno osłabiony kadrowo.
Do Pieńska jest tylko 11 km więc nie pozostaje nic innego jak wspomóc naszych piłkarzy na pierwszym wyjazdowym spotkaniu o stawkę.
swoją drogą nasza liga robi sie coraz bardziej ciekawa. Piast Żmigród przybywa do Jeleniej Góry w 15-20 typa ( Żmigród to FC Sląska tak jak my ) pozdrawiają Jelenią
Busy w niedzielę do Pieńska nie jeżdżą tak więc pozostaje transport samochodami. Kto ma samochód niech informuje zawsze zabierze 3 lub 4. Chyba że ktoś ma do dyspozycji busa.
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
dzisiaj ub jutro bede wiedzial ile mamy aut do dyspozycji. nasza liczba na wyjazdach jeszcze nigdy nie straszyla wiec pewnie miejsca bedzie po dostatkiem
Busy w niedzielę do Pieńska nie jeżdżą tak więc pozostaje transport samochodami. Kto ma samochód niech informuje zawsze zabierze 3 lub 4. Chyba że ktoś ma do dyspozycji busa.
Nie wiem kto Ci do powiedział, ale w niedziele busy jeżdżą do pieńska... Tylko nie często.. Rozkład busów które jadą do pieńska są na szelu koło kościoła w tej budce;) i w niedziele jeździ renmac. Wiem bo jeżdżę nimi sam.
Do Socha: Dobrze że mnie uświadomiłeś. Moim źródłem wiedzy był internet i rozkład jazdy firmy vector. Właśnie na tym polega forum aby wymieniać informacje. Dzięki za uświadomienie.
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Do Kruger, spoko myślałem, że ktoś Ci powiedział. A fakt vector nie jeździ, za to bilet w renmacu w niedziele jest szkolny 4,50 a normalny 5 chyba. I są pociągi zawsze;)
Emil: Jutro zbiorka o 16.20 pod stadionem w zwiazku z wyjazdem do PP na Hutnik Pieńsk. wszyscy chetni maja byc!!!!
Ja będę pod stadionem o 16.20 ;-) Zgodnie z tym jak wyżej wszyscy chętni o 16.20 przed stadionem na Maratońskiej.
Niech nikt nie martwi się transportem, 16.20 pod stadionem na Maratońskiej i oblężenie Pieńska, chcieć to móc ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum