W nadchodzącą ŚRODĘ o godzinie 17:00 Nysa Zgorzelec stanie przed kolejną szansą zdobycia ważnych punków. Rywalem zgorzeleckich kopaczy będzie zespół Pumy Pietrzykowice.
O piłkarzach z Pietrzykowic nie wiemy zbyt wiele. Aktualnie zajmują 9 miejsce z dorobkiem 5 punktów (1-2-1). Zespół Pumy przegrał z Zawidowem a wygrał z Sokołem Wielka Lipa. Tak więc mogą okazać się nie obliczali. Zespół Nysy po ostatniej porażce w Wielkiej Lipie stanie przed kolejną szansą aby rozstrzygnąć to spotkanie na własną korzyść. Atutem zapewne będzie własne boisko i kibice, których ostatnio na ulicy Maratońskiej jest coraz więcej.
Życzymy szczęścia i liczymy na zwycięstwo
O rywalu:
Puma Pietrzykowice
Rok założenia: 1963
Adres: Sportowa 1, Pietrzykowice, 50-080 Kąty Wrocławskie
WWW: http://pumapietrzykowice.futbolowo.pl (nieoficj.)
Trener: Zbigniew Mandziejewicz (od lipca 2011)
Wszystkich kibiców zapraszamy na mecz !
11.gif 150x150
Plik ściągnięto 6459 raz(y) 12,64 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-08-29, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Sie ma, mnie nie będzie na Nysce i trudna sprawa będzie z ogarnięciem Nysiaka i konkursów, chętnych do pomocy , do mnie po kontakt na priv albo telefonicznie.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Sie ma, mnie nie będzie na Nysce i trudna sprawa będzie z ogarnięciem Nysiaka i konkursów, chętnych do pomocy , do mnie po kontakt na priv albo telefonicznie.
aha, jeżeli zaś chodzi o zdjęcia do legitymacji, to śmiało, możecie przesyłać mi na mail'a. wówczas nic nie zginie i w sumie nawet łatwiej będzie mi to zmontować.
Na 90minut.pl Nysa-puma środa godzina 17.00 oraz konfeks legnica - NYSA sobota godzina 11.00 Proszę o ujawnienie informacji w widocznym miejscu
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
no i jak widze znowu te godziny są jakieś nienormalne !
Sobota o 11 ? to juz zapewne nikt nie pojedzie.... a u nas o 17:00 znowu jakieś brednie. jutro dzwonie do klubu !
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
17:00 u Nas to wg mnie normalna godzina, gorzej w Legnicy, 11:00 w sobotę
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Jest odpowiedź dlaczego mecz w legnicy jest o godzinie 11. Mianowicie o godzinie 17 w sobotę mecz rozgrywa inna drużyna z legnicy Miedź.
wg mnie i mojej skromnej wiedzy ze względów bezpieczeństwa Godziny spotkań w tej samej MIEJSCOWOSCI nie mogą być podobne lub takie same a że tam jest druga liga godzinę mają atrakcyjniejszą. DLUGI to kij heh
A tak na marginesie jaki mamy wpływ na godzinę spotkania? Żadny. Tak więc skoro tego nie zmienimy nie ma co sapać tylko jechać bądź nie. Bez odbioru.
Andrus nie pisz już więcej postów (spójrz na ich liczbę) ave
gardło, gardlo.. zaczeło od pobolewania ale potem...ani sie ruszyć bo boli, nie da się pić, jeść, połknąć śliny, ledwo śpisz .. masakra... niby angina ale powoli lepiej
Majki, To samo ja tylko, ze ja musze szkole zalatwic ;/ nie dalem lekarza a musze
w koncuto zalatwic bo... wywala mnie ;d ... wiec bede nieobecny ;/.
Cero zdjecie przyniose przywitam sie z wami i spadam
TRZYMAM KCIUKI !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum