Już w najbliższą sobotę 13 października odbędzie się 14 kolejka w której AKS Strzegom podejmie Nysę Zgorzelec. Mecz należy do tych z pod znaku "walka outsiderów". AKS w tym sezonie zdobył 2 punkty natomiast Nysa 0. Tak więc walka będzie wyrównana i 13 października będzie dla kogoś pechowy. Jak przyzwyczaili nas nasi piłkarze przegrywając wszystkie mecze w tym sezonie zobowiązali się podjąć walkę i zdobyć pierwsze punkty. Trzymamy za słowo...
strznysa.gif 100x100
Plik ściągnięto 4981 raz(y) 11,92 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Mam wiadomość dla wszystkich którzy nie lubili Krzysztofa Mazura za te jego teksty w strone piłkarzy i gesty w kierunku kibiców... "Mazak" juz u nas nie gra
Serdecznie dziekujemy za gre ze scierałeś sie dla Nysy ZGC ale ja nie wybacze Ci stary tych fakesów w naszą strone tych tekstów w strone piłkarzy... Bywaj
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
No to widac ze wyczerpal mu sie wklad...:) nie ma mazaka ale za to pojawil sie J. Matusewicz...nie wiem na jak dlugo i co sie stalo ze sie pojawil a moze to kolejna zmiana na stanowisku trenera..? Mysle ze on i Gryglak powinni prowadzic Nyse na wiosne a nie duet Szczesny-Lechowski...co wy na to? bo jak dla nie to duet spoko!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum