Wysłany: 2011-09-04, 13:04 Inauguracja i powrót starych wyjadaczy-Nysa vs.WKS 10:2(6:0)
W dniu dzisiejszym spotkaniem przeciwko WKS Żarki Średnie, zmagania ligowe zapoczątkowała nasza drużyna rezerw. Grający w B-klasie, podopieczni trenera Przekopa, pokonali na "dzień dobry" zespół z Żarek Średnich - 10:2. Warto wspomnieć, że w tym spotkaniu, w drugiej połowie, zaprezentowali się zgorzeleckiej publiczności gracze, których dawno nie widzieliśmy w trykotach naszej drużyny - Grzegorz Rydol i Tomasz Góral. Obaj bardzo doświadczeni zawodonicy pokazali się z dobrej strony na tle słabego przeciwnika. Grzegorzowi udało się nawet strzelić gola, a Tomek tradycyjnie dużo biegał, czym siał zamęt w szeregach obronnych gości. Miejmy nadzieję, że nie był to tylko jednorazowy epizod tych graczy i za jakiś czas zobaczymy ich na nowo w pierwszej drużynie.
Gratuluje zwycięstwa chłopaki jednak prawda jest taka że skład praktycznie 4-to ligowy..:) nie ma co się oszukiwać..dla drużyn z B-klasy praktycznie nieosiągalny..myślałem że to będą chłopacy co grali w LDJ a jednak też wzmocnienia z 4 ligi..:) bywa..Gratuluje awansu do A klasy..
Chwalić się czyimś samobójem => takiej opcji nie słyszałem jeszcze, może jeszcze zacznę na to panny wyrywać ?;)
Po prostu się spytałem żebym ogarnął który to był sparing ale Ty jak zwykle szukasz ukrytego ataku na Ciebie - > podobną fobię ma Kaczyński
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum