Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Miedz vs Nysa na żywo
Autor Wiadomość
Megidox

Wysłany: 2011-10-22, 13:16   Miedz vs Nysa na żywo

W dzisiejszym meczu który rozpoczął się o 14 nasza drużyna wystąpiła w składzie :
Barynów , Kościuk, 3 braci Moników, Łuszczyk, Jenczyk, Jaworski Borowy, Rydol oraz Mądrzejewski.

Aktualny wynik 2:0 Miedz vs Nysa

Fotki, po wciśnięciu "czytaj całość" znajdują się: TUTAJ !!!

86 minuta -> Do teoretycznie straconej piłki dobiega "Fipo" i w sytuacji 1vs1 z bramkarzem strzela wysoko ponad bramkę.
79 minuta -> zamieszanie na lewej części boiska po starciu Kościuka z lewym pomocnikiem Miedzi Legnica II.
77 minuta -> Z prawego skrzydła wzdłuż pola karnego, pociągnął Orłowski, który podaje piłkę do Dąbrowskiego, a ten funduje gospodarzom drugą bramkę.
75 minuta -> Sprzed pola karnego Orłowski oddaje strzał ,jednak na nasze szczęście trafia w słupek.
57 minuta -> Boisko opuszcza kontuzjowany Jenczyk na którego miejscu możemy podziwiać Piotrka Hadziładasa.
52 minuta -> Adaś "Prezes" Łuszczyk podaje z lewej strony do Mądrzejewskiego który niestety strzela obok bramki.
45 i 46 minuta -> dwie bliźniacze akcje w których piłka zostaje podana do Rydola którego jednak ubiega bramkarz ,przejmując piłkę.
43 minuta -> Orłowski podaje do swojego klubowego kolegi który strzela prosto w "Baryłę "
38 minuta -> Rydol strzela obok lewego słupka.
22-23 minuta -> gra w środku pola, Legnica próbuje grać pozycyjnym, my natomiast z kontrataku co jednak nie wychodzi obydwu stronom.
22 minuta -> Kościuk dostaje żółtą kartkę za przepychanki na boisku < tradycyjnie ;) >
19 minuta -> Rzut wolny z około 23 metrów wykonany przez wychowanka Nysy Orłowskiego który otwiera wynik spotkania 1:0 dla gospodarzy.
15 minuta -> strzał z "główki" w wykonaniu popularnego "Fipa".
12 minuta -> Nysa przestaje grać jedynie z kontrataku i mecz staje się bardziej wyrównany.
5 minuta -> Z narożnika pola karnego strzela Mądrzejewski jednak bezskutecznie.
1 minuta -> Miedź zaczyna bardzo ofensywnie.

miedz.gif
100x124
Plik ściągnięto 5946 raz(y) 6,39 KB

vs miedźII.gif
Plik ściągnięto 108 raz(y) 182,3 KB

Ostatnio zmieniony przez cero 2011-10-23, 20:29, w całości zmieniany 8 razy  

Soba
Mlody

Wysłany: 2011-10-22, 14:44   

znow... kurdfa!

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-22, 17:57   

Na meczu melduje sie nas 5.
(prawie tyle co Nysa musiała skompletować przed meczem piłkarzy)
1 Nysiak dojeżdża z Wrocławia , 4 ze Zgorzelca.
Wejście na stadion podpisanie listy :D która wisiała na tablicy i można zająć miejsca dla Vipów. Mecz rozgrywany był na stadionie Konfeksu więc można powiedzieć że na neutralnym boisku.
Na meczu kompletnie nic się nie dzieje. Nie prowadzimy dopingu...
Mecz przegrany piłkarze nie pokazali w tym meczu kompletnie nic. Na brawa zasługuje Żyła który według mnie po raz kolejny pokazał że walczy sam w tym zespole na maxa.
Porażka boli bo mecz na DNIE tabeli, a gola strzela nam były piłkarz Nysy Marcin Orłowski. Zrozumiały był by fakt gdyby Nysa walczyła na 100% i przegrała, ale w tym spotkaniu piłkarze górowali tylko w zakładaniu przysłowiowych "siatek" piłkarzom Miedzi. Po meczu krótka ale jak konkretna rozmowa z naszym prezesem (Adamem Łuszczykiem) oraz Marcinem Orłowskim. Dzięki Adaś i szacunek za te słowa co powiedziałeś! były szczere i bardzo mocno podkreślające obecną sytuacje.
Po meczu w średnio złych humorach jedziemy do MCDonalda. Czas mija miło, po czym rozjeżdżamy się na A4 w różnych kierunkach. Dzięki Pany za wyjazd i pozdrówki dla tych piłkarzy którym jeszcze się coś chce grać, bo po atmosferze w zespole i płaczkach zaczynam rozumieć dlaczego takie gówno gracie. Przydał by się wam porządny wpie..... pasem w szatni a nie premie. W tyłek się co niektórym poprzewracało.
Tyle ode mnie i do następnego... opisu gdzie zacznę już ostro pisać o samych piłkarzach.

syty86

Wysłany: 2011-10-22, 19:17   

kto był na meczu?

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-22, 19:18   

JA, E, prezes,J, Mjk

syty86

Wysłany: 2011-10-22, 19:28   

5 listopada jade na ślęze do Wrocławia, kiedyś byłem na inkopaxie jedyny na tym samym stadionie z chęcią to powtórze ; ) ty pewnie chazol bedziesz to już jest nas dwóch.
Ostatnio zmieniony przez syty86 2011-10-23, 12:52, w całości zmieniany 1 raz  

syty86

Wysłany: 2011-10-22, 19:31   

dzieki ze powiedzieliscie wogóle ze jedziecie.teraz tak sie bawimy spoko

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-22, 19:43   

ja zaliczam większość, więc to już z chłopakami dogadaj

Megidox

Wysłany: 2011-10-22, 19:47   

Syty przecież oni pisali że zbierają ekipę odezwałeś się do Cera w tej sprawie czy na gotowe liczyłeś ?

syty86

Wysłany: 2011-10-22, 19:51   

kożuch kurdfa jaką ekipe na stronie było napisane że "załatwiają pociąg" ja jebie jak to śmiesznie brzmi...ludzie ogarnijmy troche tą gadke pozdro

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-22, 20:06   

Najprościej zadzwonić i się zapytać bo jak widzicie sami nieporozumienia się zdarzają. Internet czy sms to nie jest najlepsza forma komunikacji.

cero

Wysłany: 2011-10-23, 14:14   

syty na zebraniu gdzie byłeś? Syty telefonu nie masz?, Syty angażujesz się w coś czy czekasz na gotowe? Syty coś kiedyś sam ogarniesz czy trzeba tobie wszystko pod nos podawać? Sprawa była porsta jedno auto, chęnych 4, czyli maks ile mogło wejśc do auta, a jedynymiosobami, które sie mnie pytałyu o możliwośc wyjazdu, to JAro Hucał i Kożo, ale miejsc juz nie mieliśmy. Podejrzewam że 8 osób by się uzbierało, no ale gdzie ten dialog?

cero

Wysłany: 2011-10-23, 14:21   

a skąd wzięła się jakas plota o załatwianiu pociągu?

cero

Wysłany: 2011-10-23, 18:17   emil

Emil wspominiana piosenka:) http://www.youtube.com/watch?v=YGuUWYFbkFI

Majki

Wysłany: 2011-10-23, 19:56   

Cero widzę, że w ciężkich klimatach muzycznych się obracasz :-D

cero

Wysłany: 2011-10-23, 20:26   

przypadkiem mój stary płytę zostawił:)

Majki

Wysłany: 2011-10-23, 20:45   

Następny mecz u nas z AKS Strzegom..jak tym razem tez będą plecy to jesteśmy głęboko w ciemnym dupsku..

Soba
Mlody

Wysłany: 2011-10-23, 21:51   

nie wiem co z nimi nie wiem co z NAMI ale zacznijmy cos robic ?...
a nie siedzimy na dupie i gowno robimy.
Ostatnio nas bylo na meczu okolo 40 wiec moze zacznijmy cos robic z taka liczba typa mozna to ladnie, ze tak powiem uformowac.
Na dobry poczatek mozna sie spotkac 30min przed meczem np pod Hotelem Orla i przesc sie ulica z flaga "NYSA" na czele i wykrzykiwac nasze przyspiewki. Pokazmy ze NYSA jest i zawsze bedzie !
:-D

PS>
Jesli sie boicie, pierwszy na ulice moge wejsc ja :P ...
Mala flage "NYSY" Mozna zrobic na ten czas wieszana taka jak jest i na kija ! tym to moge ja sie zajac znaczy moja matka moze ja przerobic :) i bedzie 2w 1.

Kto za ?

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-24, 03:44   

Cero potrzebuje fotki kibiców z tego meczu. Jedno ze mna drugie z tobą najlepeij. Podeślij na email. pozdro

Tymek

Wysłany: 2011-10-24, 09:21   

Z Miedzią w plecy a Wy fizolicie o tym kto nie zadzwonił itp. ? Powiedzcie czy Łuszczyk jako prezes i Góral jako radny załatwili w budżecie na 2012 pieniądze na IV ligę i wzmocnienia ? Rozgrywający i napastnik z III ligi potrzebny od zaraz !

Tymek

Wysłany: 2011-10-24, 09:50   

Jakim prawem skasowałeś mój komentarz ?

Tymek

Wysłany: 2011-10-24, 09:54   

Ciekawi mnie jak miasto interesuje się miejskim klubem ? Jak na tą chwilę to Kozłowski (zgorzeleckie wodociągi i PO) z przypadku został prezesem a na wiosnę zostawił klub ! Czy Łuszczyk ma wsparcie od miasta ? W Nysie gra wielu zdolnych chłopaków ale miasto musi ogarnąć to finansowo !

Megidox

Wysłany: 2011-10-24, 11:04   

Nie pytaj się co inni zrobili dla klubu tylko pochwal się co Ty zrobiłeś.

kruger
coco jumbo i do przodu

Wysłany: 2011-10-24, 15:17   

Soba napisał/a:
nie wiem co z nimi nie wiem co z NAMI ale zacznijmy cos robic ?...
a nie siedzimy na dupie i gowno robimy.
Ostatnio nas bylo na meczu okolo 40 wiec moze zacznijmy cos robic z taka liczba typa mozna to ladnie, ze tak powiem uformowac.
Na dobry poczatek mozna sie spotkac 30min przed meczem np pod Hotelem Orla i przesc sie ulica z flaga "NYSA" na czele i wykrzykiwac nasze przyspiewki. Pokazmy ze NYSA jest i zawsze bedzie !
:-D

PS>
Jesli sie boicie, pierwszy na ulice moge wejsc ja :P ...
Mala flage "NYSY" Mozna zrobic na ten czas wieszana taka jak jest i na kija ! tym to moge ja sie zajac znaczy moja matka moze ja przerobic :) i bedzie 2w 1.

Kto za ?

wg mnie można przerobić ale koncepcja fajna, jak znam życie nie będzie chętnych do realizacji. Zdecydowanie flaga na drzewcu przydałaby się - doda na pewno kolorytu na meczu... Ba mam na razie tylko jedno marzenie - zobaczyć wszystkich w szalikach

kruger
coco jumbo i do przodu

Wysłany: 2011-10-24, 15:22   

Megidox napisał/a:
Nie pytaj się co inni zrobili dla klubu tylko pochwal się co Ty zrobiłeś.

Megidox na pewno masz wiele racji w tym co napisałeś, mnie też mógłbyś się spytać co ja zrobiłem dla klubu, a ja to samo pytanie zadałbym tobie, jednak wg mnie skoro mamy radnego niech działa, a jak działa (poczynił już jakieś starania) to chciałbym poznać efekty działań, jakie wniósł postulaty etc. bardzo mnie to interesuje w końcu jak jest radnym i leży mu na sercu dobry los klubu w co nie wątpię niech działa, w końcu to on jest radnym a nie ja ;-) to on może pozyskać pieniądze, fundusze a nie kibic jak Tymek czy ja, skoro już jak mamy ludzi na takim szczeblu niech pochwalą się osiągnięciami... Mnie rozliczają w pracy za efekty, skoro my obdarzyliśmy go zaufaniem w postaci głosu do urny też mamy prawo rozliczyć efekty jego pracy w postaci oceny.... A jaka będzie to ocena - zobaczy przy następnych wyborach. Życzę powodzenia, wszystkiego dobrego i oby nie spełniły się słowa Kazimierza Staszewskiego, cytuję: "...radny ........ a całe miasto na dnie"

Soba
Mlody

Wysłany: 2011-10-24, 16:28   

kruger, wezniemy sie do roboty to jest mozliwe, bo jak mowilem coraz nas wiecej a mozna z tego cos ladnego uformowac :)

Jendyk
Byla bedzie jest NYSA EM KA ES

Wysłany: 2011-10-24, 19:04   

soba a gdzie ty naliczyles 40 osob?

syty86

Wysłany: 2011-10-24, 19:08   

30 nie więcej było naliczyłem na zdjęciach...jeszcze 2 kolejki u nas będą+ wrocław,kobierzyce wyjazdy i później czekać znowu prawie cztery miechy na następną runde ja jebie
Ostatnio zmieniony przez syty86 2011-10-24, 19:20, w całości zmieniany 2 razy  

syty86

Wysłany: 2011-10-24, 19:09   

jedyk baśke weź na mecz zawsze to jedna osoba więcej w młynie hehe.

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-24, 19:48   

A MJK znalazł więc zapodaje. Cero gdzie są nasze fotki do kroniki ?

miedz II legnica - Nysa Zgorzelec 22.11.2011.gif
Plik ściągnięto 65 raz(y) 213,72 KB

cero

Wysłany: 2011-10-24, 21:23   

chuligańskich fot nie miałem publikować, więc tego nie robię. foty mogę przesłać na mail'a, co czynię.

chazol
MKS NYSA ZGORZELEC

Wysłany: 2011-10-24, 22:29   

jacy chuligani ?
prawdziwi kibice są zawsze z drużyną
Ja jestem kibicem ultrasem

Tymek

Wysłany: 2011-10-25, 08:38   

Pewnie , że pieniądze to nie wszystko ale już w 2011 roku kwota z miasta na klub powinna być większa ! W IV lidze są większe koszty wszystkiego ! Właśnie teraz jesienią powstaje budżet i Łuszczyk oraz Góral powinni walczyć o kasę na 2012 ! Mówię o tym dla dobra Nysy bo wkur... mnie jak Nysunia jest ostatnia w tabeli ! Patrzcie na skład Granicy Bogatynia a mają teraz 2 razy więcej punktów ! Trzeba poukładać sprawy w klubie i drużynie ! :x

kruger
coco jumbo i do przodu

Wysłany: 2011-10-25, 20:09   

Soba napisał/a:
kruger, wezniemy sie do roboty to jest mozliwe, bo jak mowilem coraz nas wiecej a mozna z tego cos ladnego uformowac :)

dawaj flagę matce niech robi przeróbki o ile "właściciel" flagi zgodzi się na przeróbki, sam z chęcią będę nią "machał"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi