Wysłany: 2011-10-23, 20:38 Jenczyk z kontuzją nosa
We wczorajszym spotkaniu Nysy z rezerwami legnickiej Miedzi, pomocnik "biało - niebieskich" - Łukasz Jenczyk złamał nos. Tym samym zawodnik środka pola, będzie zmuszony pauzować przez kilka tygodni.
Łukasz Jenczyk1.gif
Plik ściągnięto 120 raz(y) 658,75 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-10-24, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda , że Orłowski gra w Miedzi ! Ilu jeszcze chłopaków trenowało w Nysie i odeszło ? Co stało się z młodziakami co grali w LDJ a teraz nie grają ? Kiedy Nysa zacznie płacić jakiekolwiek pieniądze chociaż za wygrane ? To IV liga i Łuszczyk z Góralem razem z resztą ekipy powinni ostro działać !
Tymek - Z tego co wiem część drużyny się rozpadła z tamtego roku z LDJ, bo się niechcieli kopać po nogach w B-klasie, a ci bardziej uzdolnieni są gdzieś indziej jeden sobie gra w Gorlitz w Gelb-Weiss tak słyszałem.
Żeby zarabiać najpierw trzeba wygrywać !
Ja bym dał 0 zł za przegrany 80 za remis , 180 za zwycięstwo
Ale póki co czapka śliwek i po czekoladzie.
Zamiast gadać o pieniądzach dla młodzieży pomyślał by ktoś np. nad inną formą ich gratyfikacji. Chociażby pomoc w znalezieniu pracy.
Tymek pieniądze to nie wszystko.
Jak dla mnie osoba która powinna zarabiać za mecze w Nysie to : Żyła i Jabłoński (najbardziej) bo zostawiają na meczu najwięcej zdrowia.
Powiedzcie mi gdzie jest Jabłoński ? Ilu jeszcze młodych gwiazdek doceni starych wyjadaczy co nie boją się wsadzić nogi tam gdzie on ją wkłada ? Boicie się o kontuzje? Na szacunek i uznanie trzeba sobie zapracować dlatego ja się pytam dlaczego nie gra Jabłoński ?
A o pieniądzach za gówno granie możecie pany pomarzyć Tak więc póki co określcie się co niektórzy czy chcecie grać czy zajmować się pseudo obrażaniem i płaczem ?
Jak już powiedziałem nie zostawie suchej nitki na płaczkach, beksach, plotkarzach i amatorach. buziaki
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
W Gaci nie grał. dlatego przegrali. Popis bezradności gry przeciwko 10 piłkarzy dali. Jak Żyła dostał czerwoną i było po 10 to już bezradność była widoczna. Nikt nikogo nie pilnował graliśmy jak nam pozwalali czyli do jednej bramki. Boguś przynajmniej nie płacze jak baba !
I najważniejsze jak kogoś opierd... to zawsze miał powody
MJK popatrz co znalazłem z pozdrowieniami dla szczekaczy
Oglądaj po kolei
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Pewnie , że pieniądze to nie wszystko ale już w 2011 roku kwota z miasta na klub powinna być większa ! W IV lidze są większe koszty wszystkiego ! Właśnie teraz jesienią powstaje budżet i Łuszczyk oraz Góral powinni walczyć o kasę na 2012 ! Mówię o tym dla dobra Nysy bo wkur... mnie jak Nysunia jest ostatnia w tabeli ! Patrzcie na skład Granicy Bogatynia a mają teraz 2 razy więcej punktów ! Trzeba poukładać sprawy w klubie i drużynie !
brawa dla cera;).
pana j nie bylo w gaci i idz chazol sie spytaj:dlaczego? wtedy moze nie bedziesz juz pisal takich bzdur.
tymek ty chyba zejesz w swiecie basni braci grimm. pieniedzy wiecej nie bedzie a moze nawet i mniej bo w miescie nie mamy. bieda. takze luszczyk i goral moga walczyc... ale ze soba haha. pozdrawiam naiwnych.
prawda skąd ma być kasa na sport jak nie ma na infrastrukturę, rozwój handlu, wspieranie przedsiębiorczości,regulację rzek itp itd. Są o wiele ważniejsze rzeczy od sportu na które miasto może przeznaczyć pieniądze więc pewnie piłka nożna będzie ostatnią rzeczą o jakiej pomyślą- lub moim zdaniem powinni pomyśleć- przy podziale państwowych środków
ostatnio z tego co wiem chyba nasze miasto zaopatrzyło się w 80 nowych śmietników jeżeli się nie mylę, taką informacje znalazłem na zgorzelec.info
Może to my powinniśmy iść do burmistrza, na początek proponuję wywiesić transparent na meczu tj. napis sprayem na zwykłym płótnie w stylu "NIECH MIASTO ZAINTERESUJE SIĘ SWOIM KLUBEM" czy coś w innym stylu...
Potrzebne prześcieradło i pomysł na napis.
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum