Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"Stary" Nowy Prezes MKS NYSA ZGORZELEC
Autor Wiadomość
bolo

Wysłany: 2011-12-12, 16:48   

chazol to teraz pojechales. internet haha. jeszcze trzeba go umiec obslugiwac. nysa organizacyjnie jest 100 lat za murzynami.

Wodzu

Wysłany: 2011-12-12, 17:02   

bolo napisał/a:
nysa organizacyjnie jest 100 lat za murzynami.

Kolego z szacunku dla języka polskiego, a przede wszystkim dla klubu nazwę piszemy z wielkiej litery.

bolo

Wysłany: 2011-12-12, 20:46   

Wodzu napisał/a:
bolo napisał/a:
nysa organizacyjnie jest 100 lat za murzynami.

Kolego z szacunku dla języka polskiego, a przede wszystkim dla klubu nazwę piszemy z wielkiej litery.

i wlasnie tacy ludzie jak ty mnie rozbrajaja. pouczasz mnie ze nysa ma byc z duzej a sam masz na swoim koncie pod wpisem szal w barwy klubowe gdzie nazwa nysa jest z malej litery. tak wyglada w jezyku polskim drukowana mala litera `n` , prawda?jesli nie wiesz to z boku masz herb nysy i tam jest duza. takze najpierw posprzataj swoj ogrodek a pozniej zagladaj do innego bo sie osmieszasz na ogolnie dostepnym forum

Wodzu

Wysłany: 2011-12-12, 22:05   

Taka czcionka, tłumaczył Ci tego nie będę, ale ok niech Ci bedzie mogę go usunąć ;) ... a Ty ciągle piszesz nazwę klubu, któremu może nawet trochę kibicujesz z błędem to już nie o to chodzi, że jesteś gamoń bo jak Ci się z tym dobrze żyje to ok, ale jak już wcześniej pisałem okazujesz brak szacunku klubowi i wszystkim ludziom z nim związanym, tym bardziej że, robisz to specjalnie.

bolo

Wysłany: 2011-12-12, 22:33   

a ta czcionke to kto ci wybral?swiety mikolaj? a teraz jak to usunales to myslisz ze juz jestes taki superkibic a ja taki zly bo pisze z malej? jesli to jest dla ciebie wykladnia szacunku to juz tylko i wylacznie twoja prywatna sprawa.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi