Kolego z szacunku dla języka polskiego, a przede wszystkim dla klubu nazwę piszemy z wielkiej litery.
i wlasnie tacy ludzie jak ty mnie rozbrajaja. pouczasz mnie ze nysa ma byc z duzej a sam masz na swoim koncie pod wpisem szal w barwy klubowe gdzie nazwa nysa jest z malej litery. tak wyglada w jezyku polskim drukowana mala litera `n` , prawda?jesli nie wiesz to z boku masz herb nysy i tam jest duza. takze najpierw posprzataj swoj ogrodek a pozniej zagladaj do innego bo sie osmieszasz na ogolnie dostepnym forum
Taka czcionka, tłumaczył Ci tego nie będę, ale ok niech Ci bedzie mogę go usunąć ... a Ty ciągle piszesz nazwę klubu, któremu może nawet trochę kibicujesz z błędem to już nie o to chodzi, że jesteś gamoń bo jak Ci się z tym dobrze żyje to ok, ale jak już wcześniej pisałem okazujesz brak szacunku klubowi i wszystkim ludziom z nim związanym, tym bardziej że, robisz to specjalnie.
a ta czcionke to kto ci wybral?swiety mikolaj? a teraz jak to usunales to myslisz ze juz jestes taki superkibic a ja taki zly bo pisze z malej? jesli to jest dla ciebie wykladnia szacunku to juz tylko i wylacznie twoja prywatna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum