Wysłany: 2011-12-11, 23:35 Zebranie zarządu klubu.
W dniu jutrzejszym (12.12) o godzinie 18.30, zbierze się Zarząd Klubu MKS Nysa. Zebranie będzie dotyczyło spraw bieżących. Na spotkaniu Zarząd postara się również podjąć decyzje odnośnie efektywniejszego zarządzania klubem.
Informacji o tym, jakie decyzje zapadły na w/w zebraniu, szukajcie w najbliższym czasie na naszej stronie.
Już niedługo, oprócz podsumowania rundy jesiennej w wykonaniu naszych seniorów, pojawi się również rozmowa z prezesem Andrzejem Tycem, stąd też prosimy o przesyłanie na adres mailowy cero1@op.pl, propozycji pytań, na które chcielibyście usłyszeć odpowiedzi z ust prezesa Tyca.
Wywiad w pełnej wersji, po wcześniejszym autoryzowaniu przez prezesa, powinien pojawić się na stronie do końca bieżącego tygodnia.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Bolo jakie sobie życzysz. Z pewnoscią wszystkie zostaną zadane. Poza tym z tego co mi wiadomo, bo prezesa już trochę zdażyłem poznac, to nie unika on trudnych pytań. także pisz śmiało do mnie na mail'a.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Witam. Tak jak już pisali moi poprzednicy, na dzisiejszym spotkaniu prezes rozdzielił zadania poszczególnym członkom Zarządu i tak sprawy związane z szeroko rozumianą współpracą z mediami należeć będzie do mnie, zatem wszelkie informacje nt bieżącej działalności będę starał się przekazywać na bieżąco....
Sprawa turnieju została już mam nadzieje wyjaśniona, jednak chciałbym w imieniu Klubu bardzo wszystkich przeprosić za zaistniałą sytuację i zapewnić, że takie informację już Was - Kibiców- nie ominą. Pozdrawiam.
no i bardzo dobrze. przynajmniej na tej plaszczyznie bedzie normalnie. goral to napisz moze kto ma jakie zadania. my kibice chcemy wiedziec kto za co w klubie odpowiada. tak jest prosto i przejrzyscie. kazdemu to wyjdzie na dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum