Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim czytelnikom naszej strony internetowej, życzymy szczęścia, zdrowia , pomyślności i spełnienia marzeń oraz przeżycia tych trzech zbliżających się dni świątecznych w ciepłej atmosferze domowego ogniska.
nic co ma herb Nysy nie jest chałą
Wesołych ! Opraw, awantur, wspólnych biesiad i wypraw w nieznane dotąd wioski za Nysą, zajebiaszczego dopingu przez 90 minut, takiego rodzinnego klimatu jak mamy na Nysie, specyficznego, że aż lepiej jak się jest na meczu no i lepszej sytuacji w tabelii i wymarzonego 40 lecia
życze JA
Klubowi sukcesu i dobrej pozycji na koniec tego sezonu, nowemu Prezesowi aby owocnie sprawowało mu się tą ważną funkcję, "Biało-Niebieskim" żeby nam Barbórka wypaliła tak jak się to nam marzy natomiast Kibicowskiej Rodzinie <Patologicznej bo patologicznej ale zawsze> żeby nam się wiodło i zdrowia było bo jak to będzie to z resztą damy sobie rade ;>
ps Ta bombka od ilu lat już tu jest ?XD
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Cero w imieniu całej redakcji www.nysazgorzelec.pl, ja notomiast chciałbym w imieniu władz Naszego ukochanego Klubu, życzyć wszystkim sympatykom, wszystkim piłkarzom, dzięki którym ten Klub budzi emocje, zdrowych, szczęśliwych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie, wśród przyjaciół.....
ludzie ludziska słuchajta. sa do kupienie piekne kieliszki i kufle Nysuni. cena za komplet kieliszkow to jedyne 20zl (6sztuk) do tego nie zapomniana bomba po piciu z nich wodki. sa tez kufle w cenie 20zl szt wrazenia po wypiciu z niego piwa BEZCENNE.
1.Kasy na wyjazdy
2.Siły do kibicowania
3. Zdrowia do wspierania
4. Miłości do Nysuni (i do kobiet)
5. Odwrotnego wyniku w tabeli niż w rundzie jesiennej dla MKSu! (co najmniej )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum