Wysłany: 2012-01-17, 11:43 Odpisz 1% z podatku na MKS NYSA ZGORZELEC
Drodzy sympatycy Zgorzeleckiej Nysy. Nastał czas rozliczania się z podatku dochodowego za rok 2011. Startujemy zatem z akcją odpisania 1% od tegorocznego dochodu. Jeśli masz taką potrzebę możesz przekazać ten 1% na Miejski Klub Sportowy "Nysa" Zgorzelec. Wystarczy tylko w odpowiedniej rubryce wpisać nr KRS Naszego Klubu. Czyniąc to pomagasz w dalszym rozwoju Zgorzeleckiego Klubu.
Numer KRS: 0000047705
Za przekazany 1% bardzo serdecznie dziękujemy.
Zarząd MKS NYSA ZGORZELEC
_________________ Była, będzie, jest NYSA MKS
Ostatnio zmieniony przez chazol 2012-01-17, 18:15, w całości zmieniany 3 razy
Oddawanie 1% na Klub MKS Nysa jest pewnie słuszne
Ale dla mnie chore dzieci są ważniejsze.
Wolę przyczynić się do ratowania Im zdrowia i życia...
Dlatego wspomagam dzieci z Kresów, oczywiście ciężko chore i najbardziej potrzebujące.
Expatria http://www.1procentdzieciom.pl pomaga polskim dzieciom ze wschodu. Polecam Waszej uwadze.
A czemu z Kresów, a nie z Dolnego Śląska, albo z Bangladeszu? Czemu na chore, a nie na chore i osierocone i bezdomne? Każdy daję tam gdzie uważa za słuszne i tyle.
Olek pierwszy post napisał i myśli że jest gość
Dziwne że nie na dzieci ze Zgorzelca. Ale OK. Ja przynajmniej wiem że te pieniądze będą wykorzystane na zakup piłek dla dzieciaków. A wysyłanie na fundacje jest jak wrzucanie do skarbonki znajomego. Nie wiesz ile ma i nie wiesz co z tym zrobi.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Słuchajcie kwestia przekazania % na wybrany KRS to kwestia sumienia i poglądów każdego z nas.
Ważniejsze jest to żeby przy rozliczaniu PIT pamiętać o tym żeby skorzystać z tej możliwości wpisania KRS. Nie ważne jaka organizacja to otrzyma, ważne żeby procent naszego podatku został dobrze zagospodarowany a nie zmarnowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum