W dniu dzisiejszym "biało - niebiescy" pokonali Piasta Wykroty 3:1. Bramki dla zgorzeleckiej ekipy strzelali: Marcin Monik, Grzegorz Rydol i Tomasz Jędykiewicz, natomiast dla gości, trafienie zaliczył Adam Turko.
nie bylo mnie na meczu i pytam powaznie!! czy ktos usilowal strzelac z broni palenej do tomka jedykiewicza ze podniosl tak rece do gory na niusowym zdjeciu??
Przyjął na klate! widać po wgnieceniu koszulki po logiem sponsora.
A jak się tak zapytam też poważnie co ty tam Jendyk robiłeś
Później Salachna powie że zrobił transfery A tu chłopaki sami się garną.
na zdjęciu nowa czapka czy to jakaś samoróba ? po powiem że fajna
DSC_0077.gif
Plik ściągnięto 70 raz(y) 153,35 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Jaki z tego morał ?
Należy uzgodnić z prezesem mecz KIBICE VS NYSA
Mecz oczywiście charytatywny z kiełbaskami
A swoją drogą Jendyk jak z twoją nogą ? Pamiętam że na meczu z Miedzią II w Legnicy powiedziałeś dobry tekst "Kurde jak bym grał to wiesz podanie na lewą wchodzę w środek i zgrywam do Fipa..."
Swoją drogą jak na wiosne nie będzie paki to zawsze tych kilku kibiców wyjazdowiczów może wejść z trybun na mecz tak więc pany załatwiać badania lekarskie
Schowek01.gif
Plik ściągnięto 76 raz(y) 99,94 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Zainteresowanie może nim i być, ja na razie nic nie wiem, jednak nie wydaje mi się, żeby opuścił klub ot tak sobie, za darmo, patrząc na problemy Nsy z bramkarzami, na chiwle obecna nie zdziwię się jezeli niedługo będzie potrzebny pierwszej drużynie.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum