Wysłany: 2012-03-15, 13:36 Pierwsza kolejka po przerwie
Już w najbliższa sobotę, seniorów Nysy Zgorzelec czeka arcyważne spotkanie w Zawidowie. Podopieczni trenera Gryglaka zmierzą się o godzinie 16.00 z Piastem. Będzie to spotkanie w ramach XVIII kolejki czwartej ligi dolnośląskiej.
Komplet spotkań XVIII kolejki:
Sobota,
Sokół Wielka Lipa – Konfeks Legnica
AKS Strzegom – Karkonosze Jelenia Góra
Piast Żmigród – Puma Pietrzykowice
GKS Kobierzyce – Foto-Higiena Gać
Ślęza Wrocław – Granica Bogatynia
Niby tego facebooka macie a administrator tej strony po za skopiowaniem informacji z głownej niczym innym sie nie zajmuje... Idą derby! Mecz rundy! Zamiast informowac codzinnie ludzi o tym meczu podac ceny biletów itp itp. Nawet zrobic wydarzenia to tu cisza na Zawidów musi być najazd biała-niebieskich!!!!! Im wiecje tym lepiej!!! Nic nie ujmująć Piastowi ludzi z Zawidowa w Zgc duzo sie pojawiło na derbach Obstawiam 3:2 dla Nysy!
A to przepraszam panie Tomaszu, nie wiedziałem, a powiem lepiej, zapomniałem, o tym koncie, rzeczywiście:) przypominam, ze ci co jadą busem w sprawie godziny wyjazdu zgłaszać się do mnie.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum