stoje sobie pod halą Turowa... wiadomo po co.. widzę "kibiców" AZS Koszalin ( piknik na maksa) i nagle jedzie jakiś autobus... i słysze " NIE MA TUROWA " :mrgreen: myślę sobie.. a może jakaś konkretna banda z innego miasta podjeżdża, patrze a to nasi :mrgreen: :mrgreen:
normalnie pośpiewać chociaż przez chwilę bezcenne ;-)
nawet nawet się u nas ruszyło - tak już podsumowując- byliśmy na 4 z 8 wyjazdów ( czyli 50 procent dla słabych z matmy :mrgreen: ), na każdym meczu regularny młyn ( 2 dyszki), flagi..jest progres ;-)
mi wgl siada na psychike :mrgreen: aa Góral mi coś mówił, że jutro jest impreza na zakończenie rundy jesiennej i chciał żebyśmy byli obecni ale jak będzie chciał to sam opowie o szczegółach ;-)
Elegancki wynik:) jeszcze tylko w czwartek zwycięstwo z burakami i runda zasłużenie dla Nysuni:) a co do pomysłu z Częstochową na kolanach to ja już wolę zamroczenia;D
Pikanie miało na celu wywołać większe zaangażowanie w pisanie na tym forum. Cel osiągnięty w 90%. Niestety dla tych co zostali zarażeni informuję że pikania już nie będzie. Teraz będą leciały kolędy.
Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi ! to nasi kibice Cero flachę dowozi. Czem prędzej się wybierajcie po kielichy zasuwajcie AVE NYSUNIA !
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum