Wysłany: 2011-05-25, 16:53 Nysa Zgorzelec - Granica Bogatynia - Mecz sezonu 2010/2011
W najbliższą sobotę tj 28 maja o godzinie 16:00 odbędzie się najważniejszy mecz sezonu 2010/2011. W spektaklu tym wystąpią dwa najlepsze zespoły ligi okręgowej.
Mecz jak przystało na Derby zapewni ogromne wrażenia najbardziej wybrednej publiczności. Dodatkowo rozstrzygnie czy Nysa Zgorzelec już po tej kolejce będzie triumfować tak upragniony awans do 4 ligi.
Wszystkich sympatyków Nysy Zgorzelec zapraszamy na mecz.
Taka gratka dla futbolowych fanów trafia się bardzo rzadko !!!
Przyjdź na mecz i bądź 12 zawodnikiem.
Oto krótka prezentacja zespołów:
Lider - Nysa Zgorzelec bezapelacyjnie najlepszy zespół ligi, jesienią jak i wiosną, pretendent do awansu bez porażki na własny obiekcie jak i w rundzie wiosennej
(20 zwycięstw, 5 remisów, 1 porażka),w rundzie wiosennej (9 zwycięstw, 2 remisy, 0 porażek)
Wicelider - Granica Bogatynia po perturbacjach na początku sezonu (remisy, powódź) nadal w grze o awans. Przegrana u siebie na stadionie w rundzie jesiennej z Nysa Zgorzelec 0:3 (najwyższa przegrana u siebie, z Łużycami także 3:0 ale tym razem na wyjeździe). Mocno naciskana przez Łużyce Lubań (1 pkt przewagi). Bilans zespołu (17 zwycięstw, 5 remisów, 4 przegrane), w rundzie wiosennej (9 zwycięstw, 2 remisy, 0 porażek)
granica bog.gif 140x179
Plik ściągnięto 7410 raz(y) 11,21 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Cero mówi że to Rubik.
Syty na prawie każdym zdjęciu, fotkek mam dużo więcej ale nad tym jeszcze popracuje. Mi się podoba jak wchodzi ta muzyka z basem a mr S. trzyma zaciśniętą pięść.
Niebawem będzie o piłkarzach bo w sumie to miałem zrobić taki składak ogólny, ale wyszło inaczej. Ktoś ma jakiś pomysł, fajny podkład to pisać
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum