Wysłany: 2011-07-01, 12:54 Adam Łuszczyk prezesem MKS Nysa
W dniu wczorajszym w naszym klubie zakończył się okres "bezkrólewia". Po blisko trzech miesiącach bez prezesa, klub Nysa Zgorzelec głosami swoich członków obsadził wakat najważniejszego człowieka w organizacji. Nowym Prezesem, który swoim nazwiskiem będzie firmował poczynania naszego klubu, został Adam Łuszczyk.
Adam uzyskał 45 głosów za, przy 3 wstrzymujących się.Oprócz niego, nie
było chętnych do objęcia tej trudnej funkcji.
Adam Łuszczyk.gif
Plik ściągnięto 14091 raz(y) 36,77 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez cero 2011-07-03, 18:15, w całości zmieniany 2 razy
żeby rozkręcić taki pub najlepiej jak by było 2 wspólników, bo najgorzej zacząć.
Moja koleżanka z mężem otworzyła we Wrocławiu klub Oławska 9 (jeden z najlepszych we Wrocku - polecam!) początki były bardzo trudne a teraz... kasa sie sypie i to jest biznes. Klimatyczne miejsca (Zgorzelec wiadomo mniejszy i coraz mniej młodzieży) to magnes dla ludzi. Pub z szyldem Nysa Zgorzelec raczej nie wypali w tym naszym dziwnym mieście, bo jak na przekleństwo zielono-czarna stonka wiedzie prym w piknikowaniu i zaraza by się tam schodziła. Nie potrzebne nerwy i stres. Dodam jeszcze że co drugi to podrabiany 50 cent i cwaniak.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Na zinfo piszę, że powstają rezerwy Nysy, ale nie będzie jednego z zespołów juniorów. Czy to prawda? I jakiego nie będzie młodszych czy starszych? Co się stanie z tymi chłopcami co tam grali?
Jendyk dobra robota z tym facebookiem!
Może powstanie na wiosne kanał NYSA TV (nagrania z meczy) bo zaliczam wszystkie wyjazdy w 4 lidze mam najbliżej z Was wszystkich teraz i zamiast jeździć co 2 tygodnie do Zgorzelca z Wrocławia będę zaliczał:
2 x Wrocław (:D),
Strzelin (38km),
Legnica (76km) ,
Kobierzyce (30km),
Szczedrzykowice (53km),
Jelenia Góra (112km)
Żmigród (47km),
Zawidów (178km najdalszy wyjazd ale to jak w domu),
Pietrzykowice (35km).
Suma summarum wszędzie blisko
dodając te kilometry to wychodzi mi tyle co bym był na 3 meczach w Zgorzelcu.
A byłem prawie na wszystkich oprócz 2
A tu wrzucam zdjęcie z prezesem
9266b.jpg
Plik ściągnięto 107 raz(y) 70,58 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum