Wysłany: 2011-07-15, 12:52 Turniej piłki nożnej w ramach akcji Moje Boisko Orlik 2012
Turniej piłki nożnej „16+`”w ramach akcji Moje Boisko Orlik 2012
W piątek 22 lipca 2011 o godzinie 18, w ramach akcji „Moje Boisko Orlik 2012” na obiekcie przy ulicy Kościuszki 68 ( Gimnazjum nr 1) odbędzie się pierwszy, z zaplanowanych dwóch turniejów piłki nożnej osób powyżej szesnastego roku życia.
Zasady: Drużyna liczyć może maksymalnie 10 osób. Na boisku występuje 5 zawodników w polu + bramkarz. Zmiany lotne. Symbol `16+` oznacza, że w zawodach występować mogą zawodnicy, którzy maja ukończone co najmniej 16 lat.
Część druga rywalizacji odbędzie się w piątek 12 sierpnia 2011, również o godzinie 18. Klasyfikacja ogólna będzie ustalana na podstawie wyników z obydwu turniejów. Harmonogram rozgrywek będzie uzależniony od liczby zgłoszonych drużyn. Zgłoszenia zespołów można dokonać przed turniejem. Dla zwycięzców organizatorzy przewidują nagrody.
pilkaa.gif 150x142
Plik ściągnięto 8959 raz(y) 18,79 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-07-15, 22:30, w całości zmieniany 3 razy
ty kurdfa samsung to ze tobie pilka w grze przeszkadza to nie znaczy reszta tez musi taka byc:)
jak bys widzial jak gralismy na turniejach za czasow Wiesia Stręka to inaczej bys mowil. kto wie gdzie my bysmy teraz byli gdyby nie te dziwki, haracze, kokaina i ten wstrętny stadionowy bandytyzm ...
Chazol : Ocb z SB bo z tego co wiem to nie grałem w tym roku.
Emilio : to może pora wrócić do starych czasów i pomóc teraz chłopakom w szybkim awansie z tej B klasy ?;>
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
ja tam chętnie pyknę ! Co z tego, że grać nie umiem ale jak coś to pójdziemy z nimi na grzybobranie 10/10. Ważne jest to, że promujemy Nysę, dobrze się bawimy na sportowo i się integrujemy w grupie naprawdę zajebistych ludzi a stadionowy bandytyzm jest fajny
to wystawiamy skład?
Dokładnie to było PSG
W składzie: Emil, chazol, Kielmas, Tomek (pluto), Andrzejek, Robert (bramkarz), i uwaga ! gościnnie Piotr Hadziładas (Hagi)
Oj tyle czekolad co my wygraliśmy
Ja jeszcze pamiętam Jak syty z ekipką coś tam imitowali że potrafią tak w sumie się poznaliśmy. Na turnieju !
Więc kuźwa robić skład i grać Jako STOWARZYSZENIE KIBICÓW NYSY ZGORZELEC
a nie pierdzieć w stołki. Może kilka osób sę przygarnie do młyna bo wiek +16 to już dobry wiek narybku
Korzo a co do turnieju basketowego to żartowałem ale widzę po twojej wypowiedzi że chętnie się tam garnąłeś w przeszłości Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak pozazdrościć gry w tym turnieju.
Pozdro łobuzy
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ze względu na to że niestety praca nie pozwala mi na pełną dyspozycję i w tak ważnym turneju nie wystąpię Ogłaszam się wszem i wobec trenerem ! pokroju José Mourinho.
formacja 1-2-2-1 (ofensywna) wystawiam skład:
Syty (bramka)
Cero (obrona), Andrus (obrona)
Emil (pomoc), Tadzik (pomoc)
Robak (atak)
zmiennicy:
Megidox (obrona- pomoc)
do dyspozycji mamy jeszcze MaJKiego, Szemę, Tu stawiam na pomysłowość i ambicję wymienionych piłkarzy.
Fajnie by było namówić Kielmasa (ani widu ani słychu może wkońcu się wychyli), Suma , Mareczka, i Hucała starszego
Panowie grać.
Wstyd jak nie zagracie Zwycięstwo w turnieju jak najbardziej na wyciągnięcie ręki.
Stowarzyszenie kibiców Nysy Zgorzelec "Biało-Niebiescy"
P.S. jeżeli uda mi się zdobyć wolne (co nie jest problemem) i namówić zawodnika Hutnika Pieńsk (Mery) to przyjedziemy na turniej.
Warunek:
1. Potwierdzenie udziału w turnieju (info od kogokolwiek)
2. Mery musi dostać wolne.
z4524219X.gif
Plik ściągnięto 95 raz(y) 197,87 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum