Co tu dużo pisać żeby co niektórzy nie posądzili mnie o patriotyzm lokalny
Na meczu melduje się oficjalnie sam. Praktycznie wszystkie fc Śląska plus Miedz, Lechia , Wisła, Motor. Atmosfera luźna mimo rangi spotkania. Z Sofii melduje się na meczu ok 70-100 kibiców Lokomotivu (według mnie). Mają ze sobą 3 flagi klubowe i jedna reprezentacji ale leża na krzesełkach. Słabo ich słychać ale nadrabiają to w przerwach między dopingiem Śląska.
Śląska cała odkryta (na bokach bieda) a z drugiej strony zapełniony sektor w 85%.
Doping.... nie wiem co napisać żeby mnie nie naprawdę nikt nie posądził o to co napisałem w pierwszym zdaniu jak na mecz tej rangi to kiepski. Gdyby nie to że nie wszyscy krzyczeli i prowadzący (ten na początku) nie odwalał lipy naprawdę było by głośno. Oceniam na 70% ten doping. Przed końcem drugiej połowy zmiana prowadzącego i od razu mocny doping!
Mi osobiście brakowało różnorodności okrzyków na meczu. Niektóry przyśpiewki maglowane po 8-9 minut troche zalatywały nudą. Ale doping juz zdecydowanie lepszy. Druga strona robiła na mnie wrażenie. W 84 minucie na gniazdo wchodzi człowiek legenda i wszyscy wraz Romkiem jadą na 100%.
Piłkarze po meczu dziękują za mecz.
Jeżeli chodzi o czystą ocenę samej gry to powiem że kicha, chyba że w TV wyglądało to inaczej. Według mnie 4:0 powinno być, niestety remis.
Nie ukrywam że gdy leciała przyśpiewka TO MY KIBICE....ŚLĄSKA wyleciało mi dośc głośno Nysy co spotkało się z miłą aprobatom wśród chłopaków obok. Najpierw chwila grozy... a póżniej Jak powiedziałem Zgorzelec to już lajt i zaprosiny na browar.
FC ZGORZELEC - Hej Śląsk !
Schowek01a.jpg
Plik ściągnięto 91 raz(y) 550,32 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-07-29, 12:02, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum