Przed rozpoczęciem bieżących rozgrywek, Zarząd naszego klubu postanowił ponownie wprowadzić bilety wstępu na "domowe" spotkania Nysy. Wpływy z biletów, oprócz tego, że zasilą kasę klubu, przekazane zostaną również na uatrakcyjnienie meczu. Podczas każdego spotkania będzie losowany numer biletu, którego właściciel otrzyma nagrodę.
Część funduszy zostanie również przekazana na pokrycie kosztów wydruku naszego Nysiaka, który z każdym kolejnym numerem ma prezentować się jeszcze bardziej okazale.
Cennik:
Bilet normalny - 5 zł
Bilet ulgowy - 2 zł - studenci, emeryci, renciści, uczniowie (po okazaniu legitymacji)
Wstęp wolny: kobiety, dzieci do lat 12-tu, członkowie Stowarzyszenia Kibiców Nysy Zgorzelec "Biało - niebiescy"
Kupując bilet wstępu wspierasz zgorzelecką piłkę!
nysa_zgorzelec1.jpg
Plik ściągnięto 6392 raz(y) 8,38 KB
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Ostatnio zmieniony przez chazol 2011-08-14, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo dobrze że są bilety !
Mam nadzieje że zobaczę także działające bramki na wejściu które będą podawały dokładnie ilość wchodzących na mecz.
Dla jednych kontrowersyjna decyzja, dla drugich (np. Dla mnie) krok w poprawę warunków finansowych klubu.
Brawo za decyzję o finansowaniu np. konkursów oraz Nysiaka, który jest ważną i ciekawą lekturą a co najważniejsze jest robiony przez kibiców Stowarzyszenia dla wszystkich kibiców zgorzeleckiej piłki.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Entor zaczynasz kombinować ;-)
Podejrzewam, że chodzisz do szkoły, 2 złote to bułka słodka i paczka zapałek
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
Chętnie zapłacę, ale zadałem tylko takie pytanie ponieważ słyszałem głosy że bez biletu nie ma oglądania meczu i też jestem ciekawy czy bramki będą działać.
cale zycie............ byly bilety a ludzie nagle jakis cyrk robia, ............... mam........... na tych co graja w kosza i inne gowna. w godzinach, w ktorych odbywa sie jakas impreza powinny byc bezwzględny zakaz
ps. Emilku drogi te................. to Twoje brzydkie słowa, proszę o ładniej sformułowane wypowiedzi. Pzdr Górski
Ostatnio zmieniony przez Tomasz_Goral 2011-08-13, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
A druga sprawa, to dobrze pomyślane z tymi biletami. Byłem na wakacjach właśnie, i akurat koło Głogowa(drugie rodzinne miasto) i zobaczyłem fajne rzeczy w nim. Oczywiście całe miasto za Chrobrym Głogów (2 liga) więc nie można się niczego dziwić, że tak jest, a przynajmniej nie ma dzięki temu jakiś niedorobionych grafiti.
1 Zdjęcie.. Na tej ścianie, były napisane jakieś bazgroły, które potem postanowiono zakryć reklamami itp. Lecz teraz postanowili coś dorobić tutaj.
2 Zdjęcie jest też zamiast jakiś bazroli na rynku. Mogli by u nas coś takiego zrobić.
dalszej części rynku nie miałem jak zrobić przez drzewa ale na całą ścianę rynku było napisane:
"MKS rok założenia CHROBRY GŁOGÓW"
I oczywiście od kuzyna usłyszałem jedne przysłowie jak wsiadałem do busa:
"Pamiętaj, zawsze i wszędzie zagłębie jeb**e będzie"
Ostatnio zmieniony przez szocha 2011-08-13, 12:27, w całości zmieniany 2 razy
_________________ W S Z Y S C Y --- S Z A L I K I --- N A --- M E C Z ---- Z G O R Z E L E C - M O I M - M I A S T E M , N Y S A - M O I M - K L U B E M
juniorzy zapewne nie płacą ... ale 2 zł no bez jaj !
Kieszonkowe zapewne dostają dzieciaki 50 zł na tydzień ! Skoro My w stowarzyszeniu płacimy składki po 15 zł na miesiąc to 4 zł (2 mecze w miesiącu) na mecz nie dacie ? Nie róbcie z siebie biedaków ludzie ! chleb kosztuje 2,49 ! Fajki które jarasz 11 zł, piwo które pijesz 3 zł a 2 zł się nie znajdzie ?
Teraz do osób które zarabiają własne pieniądze czyli tak zwani robole ( fizyczni i psychiczni jak kto woli umysłowi ) czy 5 zł to dla Ciebie dużo ? dziennie przepijasz po 6 piw ! czyli ok 20 zł, walisz wóde co niedziele do obiadu 20 zł, jarasz fajki zapewne 1-2 paczki dziennie - 22 zł. Co za naród chory! Zanim coś jeszcze ktoś napisze o cenach wygórowanych niech sie zastanowi czy wogóle myśli !
P.S. nie masz na mecz - sprzedaj nerke
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum