W najbliższą sobotę seniorzy zgorzeleckiej Nysy zagrają "na wyjeździe" z AKS Strzegom.
Spotkanie będzie niezwykle ważne dla gospodarzy, gdyż posiadają oni jedynie punkt przewagi nad strefą spadkową i jedynie dwa zwycięstwa w ostatnich dwóch spotkaniach w stu procentach zapewni im utrzymanie. Nysa, o czym wiemy juz od zeszłego tygodnia, zapewniła sobie spokojny czwartoligowy byt.
W rundzie jesiennej w Zgorzelcu padł rezultat 1:1. bramkę dla "biało - niebieskich zdobył wówczas Grzegorz Rydol.
podobno odebrano nam 9 pkt za ostatnie 3 mecze... wiadomo o co chodzi? na stronie dzpn w wynikach mamy z karkami 0-3, ze strzelinianka 0-3 i z miedzią 0-3
Widziałem, aż mi się słabo zrobiło... Nic nie jest jeszcze pewne. Poczekajmy aż pojawią się oficjalne wiadomości!! Oficjalna informacja zostanie podana do wiadomości w poniedziałek. Z zapewnień wynika iż to My jesteśmy na prawie.
Tomek jak możesz ogarnij co się tam dzieje bo żarty żartami ale to jest już poważna sprawa........
Na starcie sprawdziłem czy dziś na pewno nie jest 1 kwietnia ...........
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Panowie, nie wgłębiajmy się w tą sprawę, znając życie to wszystko rozejdzie się po kościach. Tak jak pisałem, wstrzymajmy się do poniedziałku, a teraz skupmy się na jutrzejszym meczu. Do boju "rycerze wiosny"!!!!!!!!!!!!!
OZPN OZPN Jahahihi OZPN !
Tak to jest jak się nie używa segregatorów tylko do biurka wrzuca papiery. To jest przykład jak łatwo można zniszczyć Polską piłkę nożną.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum