Wysłany: 2007-07-08, 15:43 Początek w poniedziałek
Już jutro rozpoczną się przygotowania do nowego sezonu 2007/2008. Piłkarze Nysy spotkają się na terenach klubowych w Zgorzelcu. Spotkanie będzie miało charakter organizacyjny. Trener przedstawi plan zajęć na nadchodzące dni. Seniorzy, do czasu ukończenia prac remontowych na stadionie miejskim, trenować będą na obiektach należących do Iskry Łagów.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Cero znajdz czas i porob duzo foteczek stadionu, dawno mnie w zgolu nie bylo a nie wiem jak wyglada obiekt, kiedys jak mialem czast to pstrykalem obiekt glowny. Postaraj sie , i podesli jakos na emaila a ja wrzuce na serwer. Elo
cwaniaczku już wszystko zostało wykonane:) częśc fotek ze stadionu masz podpięte pod temat poprzedni, bodajże 8 fotogafii,a resztka znajduje się w moich prywatnych zbiorach, jak będę w Zgorzelcu to ci prześlę.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum