Po długich przemyśleniach, podczas których doszedłem do ciekawych i niekoniecznie pozytywnych wniosków, zdecydowałem się zakończyć współpracę z oficjalną stroną zgorzeleckiej Nysy. Na moją decyzję wpływ miało kilka czynników, które zostawię do swojej wiadomości. Na pewno jedną z przyczyn, która rzutowała na moją decyzję, była nie zawsze wystarczająca ilość czasu, którą poświęcałem tej sprawie, chociaż prawdę mówiąc, zawsze się starałem, by wypadało to jak najlepiej. Korzystając ze sposobności, chciałbym podziękować wszystkim adminom i twórcom tej strony za możliwość współpracy. Trzymajcie się i wciąż podnoście poziom.
Grzegorz "Cero" Cerobski
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Aha wszystkich którzy chą poczytac ocs (mojego autorstwa) na temat poczynań piłkarzy naszego klubu, zapraszam co drugi tydzień na łamy Gazety Regionalnej:)
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Cero Ty nigdy stąd nie odejdziesz
Nawet sobie nie żartuj, jak zerwiesz kontrakt to masz kare i zabieramy ci nasz służbowy samochód...
Ale tak bardziej szczegółowo na temat dlaczego odchodzisz.... napisz mi na gg, bo kurdfa lipa totalna stary... będzie mi cięzko tu pisać bez twojego głosu, To sie zasmuciłem...
:-( :-( :-( :-( :-(
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Wiesz co to jest mania prześladowcza? ktoś usilnie skreśla zespoły mające kibiców....mecze z Górnikiem po jednej akchi juz nalezą do najbardziej niebezpiecznych... ale jakos 3 razy byli u nas i nieoficjalnie weszli i zawsze będą wchodzić bo my ich wpuścimy ! choć różnią nas kluby i przyjaźnie naszych klubów to za swoim klubem poszli by w ogień, wiem też że nas też by wpuścili bez żadnych większych problemów. Tak więc kibice trzymają się razem choć nawet różni ich wiele...
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum