Zapraszamy wszystkich w palmową sobotę 22 marca na spotkanie 22 kolejki Piast 4 ligi dolnośląskiej. Nysa Zgorzelec pojemie na własnym obiekcie GKS Kobierzyce. Spotkanie odbędzie się o godzinie 14.00.
W rundzie wiosennej GKS wygrał u siebie z naszym zespołem 2:1
gole zdobyli R.Jasiński 25, 60 (k) - Lechowski 43 (k)
W poprzedniej kolejce GKS przegrał wyjazdowe spotkanie z Orlą Wąsosz 3:0
Liczymy na rewanż i pierwsze punkty.
Do boju MKS!
vs.gif
Plik ściągnięto 6198 raz(y) 11,5 KB
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
kurdfa chazol gdzies ty do juh słyszał o palmowej sobocie, ja piernicze ty to naprawde musisz byc ateista jakims albo, co gorsza, IGNORANTEM:),a w ogóle to pozdrawiam i wesołych świat gosciu kolorowy
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Przecież to jest kpina......
Może mi ktoś powiedzieć skąd przyjechali sędziowie bo patrząc na mecz to stwierdziłem że pod koniec meczu było 9 naszych na boisku a ich 14 .......
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Według mnie to był dziwny mecz, wręcz bardzo dziwny. Bo Kobierzyce wygrali fuksem i przekrętem ponieważ:
1) jednego karnego nie powinno być w ogóle
2) przy bramce 3 nie powinno się liczyć gdyż był spalony bo zawodnik podał drugiemu z główki a bramkarz jej nie dotknął.
3) Sędzia był ślepy czy co?? Bo jak naszych za koszulki łapali, faulowali to nie widział, a jak my ich to od razu gwizdek i karta żółta lub już czerwona.
4) Bramkarz miał racje, żeby ściągnąć tego palanta co leży bo tylko czas leciał. A jak gra się zaczęła to od razu gostek wstał i na boisko chciał wlecieć.
5) Ja zawsze mam racje
6) Jeśli ja racji nie mam patrz pkt 5
brawo kur............ dla sedziow dwa karne z kaplusza a trzeci jak w dupe strzelil spalony to jest kino przy martonskiej , czy ktos wie czy byli obserwatorzy ??? plakac mi sie chce po takim meczu, nawet na naszym boisku nas kur ............... kreca !! <wielkie brawa > dla sedziow :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Zgadzam się z żyła, bo to było śmiechu warte, Jeszcze przez przypadek zapytałem się jednego z ich zawodników ile dali sędziom on odpowiedział 200zl ale czy to prawda??;/ ale chyba tak bo sędziowie kabaret dzisiaj zrobili jak nic;/
dzieki a ty co powiesz ?? skandal i kino przy marttonskiej <szok> takim ludzia sie nie pownino dawac uprawnien sedziowskich <zly> mam nadziej tylko ze obserwator wyciagnie wnioski bo punktow juz na nikt nie oda !!!!! :-x :-( :-x :-x :-x :-x
To co się dziś działo to jest normalny Kabaret - nie wiem czemu tacy ludzie biorą za sędziowanie. Przecież to co oni odjebali to powinno być w podręcznikach sędziowskich jak nie prowadzić meczu....... Generalnie Nysa grała bardzo dobrze i gdyby nie te kurwy to wynik był by na plusie dla zawodników z maratońskiej
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Taka prawda, bo nysa sama strzelała bramki bez pomocy nikogo z sędziów. A oni się bali i przekupili ich. A tych sędziów powinni wyrzucić w piz... albo jeszcze dalej. Nysa grała bardzo ładny mecz, była zgrana i miała wiele okazji do bramki. Np tą jak mały walnął w słupek. Ale było i tak piękne. NYSA JESTEM Z WAMI.
SKANDAL !!!! Duzo sie mowi w kraju na temat korupcji ze mecze sa kupywane ze sedziowie biora w lape ale jakos to obok zawsze bylo ale to co dzisiaj zobaczylem to podsuwa jedno pytanie: " TO TERAZ W POLSCE MOZNA TAK PROSTO W OCZY KRECIC MECZE?????" A jesli to nie korupcja to ci sedziowie z takim poziomem "B" Klase powinni sedziowac a i tam lepiej juz sedziuja. Chlopaki zagrali super mecz. Calkiem inaczej niz z polkowicami ale widac ze jesli chcemy zdobywac punkty to najpierw musimy wygrac z sedziami a pozniej z druzyna przeciwna. Mili troszke slabo zagral ale on sie jeszcze rozkreci wkocu to byl jego ligowy debiut. Brawo dla trenera bo zrobil super zmiany nie bal sie zaryzykowac i wpuscic napastnika za obronce super decyzja. Wielki szacunek dla Kamyka bo siedzac z kolegami na trybunach wszyscy zgodnie nie mielismy pretensji za czerwien i kazdy z nas to samo by zrobil. Do Baryłki tez nei można miec pretensji poprostu emocje wziely gore ale jak tu czlowiek ma byc spokojny przy takim zachowaniu sedziow. Brawo Maciek wlasnie o to mi chodzilo jak pisalem tydzien temu zeby zagrac drugim napastnikiem. Narobil bardzo duzo zamieszania w szeregach obronnych tych grajkow z Kobierzyc. No i jeszcze wieksze brawa dla mojego bylego trenera Remika Gryglaka co chłop sie zastawia to reszta moze tylko zazdroscic super. Spadku raczej juz nei unikniemy (obym sie mylil) ale jak chlopaki beda grac tak jak dzisiaj to mozemy spadac z podniesionym czolem bo ciezko sie gra przeciwko 14 przeciwnikom. DO BOJU NYSUNIA kibice sa z wami !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum