W dniu dzisiejszym zgorzelecki zespół doznał bardzo kontrowersyjnej porażki z GKS Kobierzyce. Nysa "cisnęła" przez więlszośc spotkania, ale to kobierzyczanie mogli być usatysfakcjonowani zdobyciem kompletu punktów. Ogromny wpływ na wynik miał arbiter główny, który w tym meczu odgwizdał dwa karne i pokazał trzy czerwone kartki. Na konto "pana w czerni" należałoby zaliczyć też uznanie gola "ze spalonego" oraz doprowadzenie do nerwowej końcówki meczu, w której ani na trybunach, ani też na boisku i przy ławkach trenerskich, nie było osoby, która nie miałaby do niego nieuzasadnionych pretensji.
no chłopaki dzisiaj opisik i pare fotek wrzucam gościnnie. wieczorkiem będą. a mecz jaki był kazdy widział. nie zgodziłbym się że gks mógł to spotkanie kupic. wg mnie sędzia był po prostu słaby i pewnych rzeczy nie widział. Jednak nie oczekujmy cudów, to jest IV liga, przecież nie takie rzeczy działy sie niejednokrotnie w ekstraklasie. żal tylko chłopaków, bo punkty im się na 100% należały. No i wyrazy ubolewania dla T. Górala, bo takiego spotkania to on chyba w swojej karierze nie pamieta, pechowy mecz.
_________________ Bóg stworzył Człowieka, Człowiek Piwo, baba przylazła sama
Pod koniec ktoś zaczął krzyczeć że chyba powtórzy się legendarna akcja jak po meczu z Jelenią w 3 lidze - to chyba tłumaczy podejście kibiców do tego meczu....
Ostatnio zmieniony przez Megidox 2008-03-22, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie będę się kłócił bo w 100% nie pamiętam ale wydaje mi się że Karkonosze Jelenia Góra grały z nami jak w 2003 ( jeśli dobrze pamiętam ) byliśmy w 3 lidze
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Oby to nie byla korupcja bo jesli tak to po c**j te cale procesy i tyle osob skazanych. Ale jedank w Polsce tak juz jest ze tylko ryby nie biora:/ Szkoda chlopakow bo zapieprzali przez zime cala jak woly widac ze maja serce do gry a tu przyjada takie patalachy i skreca mecz. AQle biednemu zawsze jak ni ewiatr w oczy to sedzia juh. I slyszalem ze po meczu sedzia szczegolowy prtokol pisal. Ciekawe czy opisal swoja "wysmienita" prace.
Tadzik na pewno opisali każdą swoją wyśmienitą reakcje i dopisali jaka ta Zgorzelecka publiczność jest zła a o tym jak zachowywali się Nasi zawodnicy to jest pewnie cała strona
_________________ Choć życie ciąży a psycha siada nie mogę się poddać to moja zasada
Według mnie to był dziwny mecz, wręcz bardzo dziwny. Bo Kobierzyce wygrali fuksem i przekrętem ponieważ:
1) jednego karnego nie powinno być w ogóle
2) przy bramce 3 nie powinno się liczyć gdyż był spalony bo zawodnik podał drugiemu z główki a bramkarz jej nie dotknął.
3) Sędzia był ślepy czy co?? Bo jak naszych za koszulki łapali, faulowali to nie widział, a jak my ich to od razu gwizdek i karta żółta lub już czerwona.
4) Bramkarz miał racje, żeby ściągnąć tego palanta co leży bo tylko czas leciał. A jak gra się zaczęła to od razu gostek wstał i na boisko chciał wlecieć.
5) Ja zawsze mam racje
6) Jeśli ja racji nie mam patrz pkt 5
Nysa grała bardzo ładny mecz, była zgrana i miała wiele okazji do bramki. Np tą jak mały walnął w słupek. Ale było i tak piękne. NYSA JESTEM Z WAMI.
niezly mecz chlopaki. bylo serce, byla walka, dlugie momenty niezlej gry.
tylko jedna ale... sedziowie w IV lidze sa naprawde slabi, a krzykami i klotniami tylko "pomagacie" im podejmowac decyzje przeciwka wam (tak to jest ze slabymi sedziami). wiem, ze to nie takie latwe, ale nie warto z nimi gadac
Bylem tam i to co zobaczyłem zdziwiło mnie. Nysa grała na poziomie, była lepsza i walczyła do końca. Jedyną klapą i najgorszą postacią na meczu byli 3 sędziowie z Legnicy.
Polscy sędziowie to k...... sprzedawczykowie.
Piękne widowisko które przerodziło się w naprawdę sfałszowany mecz, Nigdy nie widziałem tak beznadziejnej postawy sędziów na meczu !!!! WSTYD.
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
głupio się zachował Barynów, dostał czerwoną i osłabił zespół, wiem ze poszly nerwy ale na k... nic sie nie poradzi, jak ktos drukuje ostro to i kartkami rzuca na lewo i prawo
Nyska - piękny mecz naprawde, jak na to co prezentowaliście jeszcze niedawno to powiem ze mistrzostwo świata
_________________ MKS NYSA ZGORZELEC
1972-2013 Historia która trwa...
"Dla nas mecz bywa świętem, a dzień święty się święci"
Tak to prawda:) Nysa ładnie zagrała. Ale Sędzia źle postąpił trochę z tą czerwoną bo wcześniej nasz leżał na boisku to było grać dalej a tak to jeszcze ich piłka była:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum